Jump to content
FAS Goran

bile

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bile

  1. moze da se ode s obzirom na to da mi nisu uspesno dostavili poziv vec dva puta, dolazila je policija na vrata juce, to je drugi put kako dolaze, rekli mi da se javim prekrsajnom sudu, soba ta-i-ta itd. sudija mi izrekao kaznu i sad cekam da mi stigne na kucnu adresu, s mogucnoscu da mogu da se zalim. mada nemam sta da se zalim, dobio sam minimum.
  2. dobio sam na kraju minimum, 15000 din, 6 meseci i 10 poena, jbg.
  3. osim toga sto sam umislio da ne primanjem poziva odlazem oduzimanje vozacke, apsolutno nista drugo ne postizem. ne znam nista o fiktivnoj adresi (prelistacu postove da vidim o cemu se radii).
  4. ma nema sakrivanje, fora je u tome sto se zastarevanje slucaja prekida svaki put kada nadlezni organ pokrene postupak (u mom slucaju dosli su na vrata sa pozivom) i sad opet moram da cekam 2 godine... platio bih, nego kao i svima mi je frka sto ce uzeti vozacku...
  5. momci moze jedan savet, pre tacno godinu i 10 meseci, naduvao sam 1.49 (znam, debil sam, prvi put sednem pijan za auto i zaustave me... prvi i poslednji), od tad su mi stizale dve koverte i dva puta dolazili na vrata da mi daju poziv. da li da se nadam zastarevanju slucaja ili da se javim? ako se javim koliko kaznu mogu da ocekujem, zabranu, poeni?
  6. Bas sad gledam njihov sajt. Zvrcnucu ih kasnije da vidim da li se zakazuje, kad moze da bude gotovo itd.
  7. Imate neku preporuku gde da kupim presvalke po meri? Radio to neko od vas, kako se krecu cene, imate mozda neku sliku?
  8. kupljen kabl, platio sam ga $30, mnogo para za kabl javljam da li radi sve kako treba. hvala vam.
  9. Da li ima kod nas u Srbiji da se kupi? Znaci ustekam ga pozadi i resio sam problem?
  10. Imam Alpine CDE-9872 koja nema aux ni usb, da li postoji nacin da se pozadi izvuce aux kabl koji bih mogao da spojim sa iPod-om? Ako moze, gde to mogu da odradim, cena, ostale preporuke?
  11. da da, taj sam a gde je slikano??? ne mogu da provalim... a sto se tice stakala, zadnja su tonirana, bio je van, a prednja folije... lajsne ne mogu nize, zato jer su me udarali sa obe strane dok su otvarali vrata na parkingu pa sam prekrio ostecenja sa lajsnama i ne izvaljuje se sad... a spusticu ga cim skupim neki dinar
  12. kad smo već kod menjanja ulja, jel ima neka fora da se sa nekom tabletom pročisti karter ili na neku drugu foru???
  13. bile

    Majice FLCS

    uzeću u obzir sve što ste napisali pa ću okačiti i tu varijantu da vidite, večeras ili sutra.
  14. bile

    Majice FLCS

    možda bi moglo ono "fiat'lancia.org.rs" na leđima da bude bele boje?
  15. au! sad sam video Alfa Romeo Brera! prvi put čujem da postoji taj model, oduševio sam se kako izgleda! jel to neki najnoviji model alfe ili šta, skroz sam neupićen?!
  16. @Punto Abarth - ali će zato dizelaš uvek manje da troši s drugre strane kad pogledaš ugradnja plina je opet skupa, drugar ugrađuje sekvencijalni u dačiji sanderu i puknuće do 1000 evra...
  17. a kad je evrodizel bio 64din, ha? bilo kratko ali lepo i par dana pre nego što će da poskupi oni stavili pod katanac crevo, prvi put sam to video u životu da rade, kaže meni pumpadžija "biće kad poskupi", u fazonu sad imamo ali ne damo jer je jeftino, grrrrrrr
  18. narezaću na disko, pošto ima više od 700MB pa ću vam dati ako budem dolazio na roštilj.
  19. ljudi, kad je bmw napravio loš auto, ma daaaaaj, auto je pop mom mišljenju prelep!
  20. evo šta ja imam pa javite ako hoćete da kačim: 1. VA - Tuning Hitz 6 (2008) - Dance 2. VA - Tuning Hitz (2009) 3. VA - Techno 2009-2CD-2008-MST 4. VA - Absolute Dance Winter [2009] 5. VA - Maximum Hit Music 2009 Volume 1-CD-2009-LiR
  21. bile

    Hotel 626

    nemam ja 00 za ovo zajebi
  22. zvalo me vlasnik tog puta na kome sam video te lajsne, jbg, takav je uvežen iz italije... @vuk - ajde okači slike kako si ti odradio ako ti nije problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...