Jump to content
FAS Goran

Dr.Boy

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Dr.Boy

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Fiat Gp 2014 god 1.2benzin,kod mene zadnja leva vrata ne zakljucava ni na kljuc ni na daljinski. Jel zna neko raspored kontakata na onom dzeku za struju na vratima koji je za centralnu bravu? Smatram da je rako lakse da proverim nego da skidam tapacir sa vrata. Sta vi kazete?
  2. Pa i meni je to bilo cudno za zazore al ipak da pitam,jer ipak ima iskusnijih od mene. Da da net i teorija su čudo,al praksa je nešto drugo. Inače jel ima nekih karakterističnih boljki kod Eva I Punta?
  3. Auto izgleda ok. Ja sam iz Beograda. ako je auto u Krusevcu ipak malo je daleko da dolazim da gledam.
  4. Tatin punto klasik(1,2 8v 2009 god ,kupljen nov) sam testirao na magistralnom putu brzina oko 70-80km/h i potrosnja je oko 4.7 litara,ako mu komp ne laže. E sada naravno da na potrošnju utiče mnogo faktora al recimo uz normalnu vožnju ako ne prelazi 7 litara to je u redu za mene. Potrošnja je jedna stavka,a drugo što me zanima jel 1,4 8v isto tako dobar i pouzdan kao i 1,2 8v? I imam problem da nadjem auto kome su linije oko haube krila srazmerne(ako sam se dobro izrazio) i onaj deo oko farova haube. pa jel moguce da su svi udarani? Koja su vasa iskustva sta im je boljka na sta da se obrati paznja?
  5. Ja hocu da kupim EVO ili Punto (znaci2010 god ili mladji)1.2 8v ili 1.4 8v pa me zanima da li je 1.4 8v mali potrosac i dobar kao sto hvale 1.2 8v?
  6. Jel može komentar bar za cenu(fiksna). Zanima me gde se nalazi broj motora? I jel ima neka tema na forumu kako i šta je najbitnije da se proveri pri kupovini?
  7. Hvala na odgovoru. Sta mislite o ovom autu? sa lizinga je https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19465995/fiat-punto-12-easy?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0
  8. U redu. Ovih dana gledam oglase i mozda cu ipak benzinca uzeti 1.2 8v ili1.4 8v.Pa me zanima na primer na vise modela sam video razliku u boji na volanu ona sredina je tamnija a obruc volana je svetlija boja.jel to znaci da je menjano ili se aktivirao air bag?
  9. Pozdrav svima. Fiat Evo ili Punto 1.3multijet, zanima me koliko prelaze ovi motori? Jer na vise mesta sam citao da na oko 300000km treba generalna motora. I zanima me koji su se pokazali bolje jer ima sa 84ks i sa 95ks? Ako mozete da mi pomognete oko nedoumice?
  10. Pozdrav svima Ja sam Dragan Iz Beograda. Volim automobile u kući imamo punto clasic1,2. koji odlično služi. Učlanio sam se da mozda saznam nešto novo,učestvujem u komentarisanju. Sada sam u potrazi za punto evo ili punto 1,4 8v ili 1,2 8v na primer od 2011 god i novije

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...