Jump to content
FAS Goran

Dzonima

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Dzonima

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nesto jace od mesec dana ima kako je stigao 1.4 95ks u easy up paketu. Za sada je sve ok. Ocekivanja su ispunjena. Osnovni utisak je nedostatak buke u voznji i prilicno "sportski" zvuk motora pri malo jacem gasu. Jos uvek sam u fazi razrade pa nisam u prilici da ga agresivnije nagazim ali mislim da nece bas orati drum. Ipak, za neke moje potrebe i stil voznje, ovo je sasvim dovoljna snaga. Prilicno prostora unutra, i napred i pozadi, ogroman gepek. Enterijer pristojno uradjen za moje standarde, jako udobna sedista, polozaj u voznji extra. Mislim da ce biti dobar ugodjaj prilikom duzih putovanja. Cim uzmognem da ga ozbiljnije uslikam, podelicu sa vama tu lepotu
  2. Ja koliko kontam, pozadi nemaš jastuke. Imaš dva bočna za glave vozača i suvozača.
  3. Pogledaj "Easy UP" paket u AK Kompresoru, ne znam da li i drugi dileri imaju isti. Pored standardne "Easy" opreme dobiješ ovo što si tražio osim a. klime i kamere. Takođe, mislim da kamera vuče i ekran od 5" pa bi morao i njega da doplatiš. Na slici imaš ceo spisak opreme.
  4. @dobri nikola Ne znam šta su ti rekli u salonu ali proveri dobro za tu crvenu boju. Moj prvi izbor je bila crvena metalik (poput Renoove ili Mazdine) ali to uopšte nije u ponudi za naše tržište. Ima je u katalogu na fiatsrbija.rs ali ono što može da se poruči je samo akrilna tamno crvena, praktično bordo.
  5. Zdravo svima, ovih dana zavrsavam pricu oko novog Tipa (Easy up paket) pa evo informacija iz prve ruke. Uslove Fiat finansiranja iza koga stoji Credit agricole, mozete videti na sledecem linku: http://www.fiatsrbija.rs/servis-i-usluge/finansiranje To vam nude i na licu mesta u salonu. Kamatne stope su po bankama sarene i koliko sam shvatio najpovoljnije izadje Intesa ako ste klijent. Aktuelna im je akcija za kredite indexirane u euru i kamatna stopa je 4,5% (preko 36 meseci) i 4% (do 36 meseci), traje do 15.2. Easy up paket podrazumeva motor 1.4, easy paket opreme na koji su dodali metalik boju, alu felne 16", tempomat, kozni volan i rucica menjaca, naslon za ruku i patosnice. Valjda nista nisam zaboravio. Cena ovakvog modela iznosi 11790e.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...