Jump to content
FAS Goran

Comi90

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

About Comi90

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

838 profile views
  1. Na prodaju nov frizider za auto, moze i na 24w preko upaljaca. Cena 50e Kontakt 0638539207
  2. Pogledacu autoricambi i autoline. Negde cu naci vec. Sutra mi stize nosac motora ispod akumulatora od 1.8 njega da zamenim. Posao je oba zgloba zameniti da bi to bilo to. Jer luft u jednom zglobu brzo dovodi da se u drugom novom isto napravi. A gde da potrazim rucicu menjaca tj.kuglu sa 6 brz. Ili gde moju uraditi?
  3. Na kojoj lokaciji Euroauta? Moram da slikam zglobove ili skinute da donesem..
  4. Jeste to su bas simptomi kad ode sferni zglob do menjaca. Klik-klak najcesce izmedju saltanja prve u drugu. I hoce da se jave cimanja pri jacem pustanju i dodavanju gasa. Najverovatnije cu da skinem oba zgloba do menjaca i da idem od prodavnice do prodavnice da bih nasao. Jer po modelu i saobracajnoj nisam nasao. Cena im je bila oko 40e. Za polovne traze 50+... a retkost je potrefiti neki u dobrom stanju..
  5. Da, zglob od poluosovine sto ulazi u menjac. Cak smo porucivali zglob od 156 jtd 16v i bili ubedjeni da su isti ali jok... Polovno svi bi celu poluosovinu da prodaju sto nije ispod 100e a i upitnog su stanja. Neki luft u njima nije moguce utvrditi dok se ne namontira na auto. Cak sam i ovo primetio kad sam radio mali servis, da spona udara u poluosovinu tacno ostavlja trag
  6. Farbam sam, imam alat, a materijal izadje oko 2500 din. Najbitnija je smirgla da se lepo osmirgla, pa spicgit da lepo popuni. Gunmetal boju treba potrefiti da ne bude bas tamna a ni svetla nesto izmedju mi je najlepse. Juce sam skoknuo do NS satrale me oranice preko Perleza i Titela. Uporno trazim novu rucicu menjaca tj. onu kuglu sa 6 brz. I sferne zglobove od poluosovinama do menjaca. Imaju malo lufta, jednom sam i menjao stavljao polovni zglob ali nije to to. Ako neko zna ili ima ideju gde novo mogu da kupim. Smara sto neke stvari za mjeta ne mozes da nadjes a i dosta su skuplji nego za jtd...
  7. Nismo dugo pisali ali nije bilo nekih inovacija... - Uradjena registracija u decembru, nove tablice, kupljeni fabricki farovi, morimoto prodati u istom danu postavljanja oglasa. Tako da je stilo fabrika. - Danas stavljen letnji set. Zimski odradio svoje, gume se bacaju, a felne idu na farbanje, sigurno u gunmetal boju. Ne znam kako ce leci ta boja na gt felne. - Takodje danas uradjen mali servis. Sipan total 5/40. Sraf na karteru inbus poceo da proklizuje, jedvah odvrnuh. Navarena matica dok se ne kupi novi sraf.
  8. Snimio sam tog brava, ali je za nas budzet skup. Dule, za koju je cenu Delta otisla (oprema, motorizacija)?
  9. Najace sto sam morao da ga ubedjujem da ne uzme. Jer je bio u fazonu pa to je audi. Jedva sam ga presaltao na italijane. Bio sam prvo za Deltu, ali covek utripovan da su skupi delovi, za to nisam ni ja siguran. Tako da sad smo na Bravu sportu ostali.
  10. Znam gde se nalazi. Ova plava boja nam se svidja i mislim da je laksi za odrzavanje, ma da crni je crni. Danas umalo nije uzeo audi a3 140hp za 3800e iz 2004, slucajno me nazvao da pogledamo i to mu jos drugar. Umalo se nisam slogirao. Spolja haos vidno lak spao na par mesta, linije na haubi od zatvaranja. Na satu 210 hiljada a auto vidno umoran, provozao sam ga muski medjutim ne vuce ni priblizno kao moj stilo sa istom konjazom. Da je cena 2200 pa da se razmisli.
  11. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13614661/fiat-bravo-19-mtj Tj...na ovaj sam mislio
  12. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13987899/fiat-bravo-19-mjet-16v-sport I ovaj smo mislili u ned.da pogledamo
  13. Odrzava ali ne i da sminka auto nego do prijatnosti. Nije crkao naravno ali se otrcao. Daje roditeljima auto taj a sebi uzima drugi. Koji je bravo bez dpf-a, da li je navodno uvoz iz Svajcarske?
  14. Burazeru nije bitna oprema, bukvalno nema covek strpljenja kad kupuje. Samo da kupi pa posle gleda. Dnevno zbog posla prelazi oko 100km pa bi bravo 1.9 150hp bio idealan. Sa sadasnjom seat cordobom 2006 1.4 za malo jace od 5 god. presao je 210 hiljada i bukvalno je unistio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...