Jump to content
FAS Goran

dragvorl

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About dragvorl

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    NS

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9MJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kome treba majstor za Webasto, covek je u Zemunu, korektan sa cenama i raspolozen da pomogne, radi servis raznih uredjaja za automobile, ima dijagnostiku, delove. 0642205050
  2. Na kraju otisao da istestiram aku i bio na akciji Exide premium 72Ah za 8600, ajd reko nema veze. Najjeftiniji u Metrou 6000. Da vidimo koliko ce trajati. Kaze covek da ovi dobace 4-5 godina iz iskustva.
  3. Po ovome bi trebalo da odgovara, onda cu uzeti sutra taj, da vidimo koliko ce potrajati. MM Run, kao premium linija je potrajala celih 3.5 godine sa sve redovnim dopunjavanjem i ne bas intenzivnom upotrebom.
  4. Bio sam u Metrou i vidim Biloxxi ima sad umesto 74Ah i 680A samo 70Ah i 580A. Mislim da za Stila JTD to nece biti dovoljno. Sta preporucujete od jeftinijih?
  5. Zna li neko kako se ponasa uredjaj sa bluetoothom kada su pozivi u pitanju? Da li je upotrebljiv za to? Znam da nema poseban mikrofon, ali ako je telefon na stalku recimo da li je to upotrebljivo?
  6. Na prodaju polovne Michelin Energy Saver + letnje gume u dimenziji 205/55 R16. Dubina šare je 4,5 odnosno 4,8 mm. Gume su proizvedene 16 odnosno 13 nedelje 2015. Gume su skinute sa mog auta jer su montirane all season, pa su ove visak. Gume su potpuno ispravne i vožene su bez ikakvih problema, vibracija i slicno. Preferiram licno preuzimanje u Novom Sadu. Cena 7700. Kontakt 063.600.983
  7. Montaza je na levi i desni zmigavac +, kontakt i masu. Kosta oko 20e, uzeo sam napolju,ne znam da li se moze izorganizovati za Srbiju transport. Ukucaj tripling keetec, mozda ima na ebay.
  8. Vozim dosta po Zapadu i uglavnom je 3 blinkanja, na VAG moze i da se podesava mislim.
  9. Mozda bolje odgovara u nekom drugom podforumu tema, jer sistem nije samo za Stila, moze i na druge modele da se stavi, pa neka modovi prebace ako je to slucaj. Novija kola cesto dolaze sa funkcijom jednog klika na rucicu zmigavca za signalizaciju pri promeni trake, u tom slucaju uglavnom odradi tri ciklusa zmigavca i sam ugasi. Mnogo komfornije nego da se svaki put skroz stiska rucica i vraca. Uglavnom za to postoji elektronika koja je moze i naknadno ugraditi, nije komplikovano i nije narocito skupo. E sad, ja sam to video negde na domacim sajtovima, ali sad ne mogu da nadjem. Nasao sam u inostranstvu. Da li neko slucajno zna da li ima u Srbiji to da se kupi? Evo par primera: https://m.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_nkw=komfort+blinker&rt=nc&LH_BIN=1 http://www.keetec.eu/product/tripling/
  10. Izvinjavam se sto dizem temu, ali mi treba info da li je ovaj prekidac NO ili NC? Hocu da radim neku modifikaciju na tempomatu.
  11. Jeste canbus, ali sad jos ubosti pravu. Pogledacu.
  12. Imam problem sa signalizacijom neispravne sijalice na Stilu. Stavio sam za osvetljenje tablica LED i od tad pali gresku. Probao sam da vezem i otpornike po nekim uputstvima ali isto. Jedino nestane ako se poveze sijalica u kolo,ali to mi je seljacko resenje. Jel ima neko drugu ideju sta uraditi?
  13. Samo da javim da sam resio ovaj problem sa osvetljenjem volana. Na kraju sam morao "seljacki", premostio sam kontakte sa stalnog minusa na minus za osvetljenje volana i sad radi. Probao sam sa spulnom Stila 2004. kao i spulnom od Brava 2010. i imao sam istu gresku, gasi svetlo nakon par sekundi a komande uredno rade.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...