Jump to content
FAS Goran

Fantom22

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Fantom22

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.6 16v elx

Recent Profile Visitors

651 profile views
  1. Pozdrav, imam jedno pitanje u koliko neko ima iskustva ili zna nesto pribliznije. Gledam auto sa plinskim uredjajem koji je uvezen iz Italije i atestiran kod nas, ali neki majstori kazu da mogu imati problema zbog Italijanskih delova za gas koje ovde necu moci da nadjem ako kojim slucajem zakaze nesto? Da li je neko bio u slicnoj situaciji ili nesto da zna vise o tome. Svaka pomoc bi dobro dosla ,hvala unapred svima.
  2. Autoshop Krusevac, ima li neko neke informacije,iskustva?
  3. Pozdrav, imam problem upravo sa pocetka teme a to je RRRR zvuk koji potice od motorcica brisaca. Da li je neko uspeo da resi ovaj problem, otvaranjem ,nekim podmazivanjem ili samo zamena motorcica? Verujem da odgovara ali da proverim,motorcic sa Marea-e za Bravu? Nasao sam za 1500din i cini mi se kao okej cena..
  4. Poslao sam poruku vlasniku preko sajta pa cemo videti sta ce reci i da li ce nesto poslati. Nije velika cena a mozda moze da bude dobra kupovina ustvari uz malo doterivanja. Na zalost trenutno novcano nisam u mogucnosti ni za tako nesto ali cu ipak pratiti oglase i cene pa cemo videti. Mozda privuce paznju nekoga pa dobro prodje,a mozda se ispostavi da s razlogom stoji toliko na oglasima... ko zna.
  5. Da da,kad bolje pogledam slike primeti se sve navedeno. Cisto sam pitao ,reko mozda se govorilo vec o njoj. Posto pratim vec neko vreme ponudu i cene 147 a ova je vec duze vreme u oglasima. Hvalaa.
  6. Zna li neko nesto o ovoj Alfi? Jako dugo vec u oglasima a cena sve niza? https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9407612/alfa-romeo-147-vlasnik
  7. Pozdrav,motor prednjih brisaca? Cena? Hvala.
  8. Pozdrav svima, Hristos se rodi! Duze vreme vec pratim forum i prikupljam znanje i ideje,pa sam resio i da se pridruzim Zovem Nenad, iz Beograda sam i u garazi je trenutno Fiat Brava 1.6 16v.
  9. Pozdrav Gorane,detaljno sam citao forum i naisao na nekoliko mogucih resenja mog problema ali sam se ipak odlucio i za savet strucnjaka kog svi ovde hvale. Dakle vozilo je Fiat Brava 1.6 16V (ima plin) Problem ili problemi su sledeci : Nestabilan ler gas, dakle prilikom stajanja na semoforu kazaljka se spusta na nize obrtaje sto naravno zatrese auto koji se tada gusi ali se ne iskljuci. (Vec doneta odluka o promeni svecica i kablova,jer je doslo vreme) U toku voznje desavalo se da pri promeni brzine iz 2 u 3 recimo, kada noga ide na kvacilo auto naglo spusti obrtaje kao u leru i nekad se i potpuno ugusi? Ler gas je povecan ali to svakako nije pravo resenje i po mom osecaju auto mnogo gubi,znatno je slabiji i trom zbog ovog problema. Zanima me sta moze biti uzrok ovih desavanja,ili vise uzroka na koje se moze sumnjati na osnovu manifesacije problema? Hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...