Jump to content
FAS Goran

Krajisnik91

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About Krajisnik91

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.2

Recent Profile Visitors

731 profile views
  1. evolucija jednog punta stavljeni xenoni,crna sjajna folija na krov i stubove,zatamnjena stakla,nove felne i gume 15ice,zatamnjena stop svetla dajte komentare,da cujem da li vam se svidja?
  2. uzeo razredjivac i skinuo,nije ispalo kako sam se nadao...stavicu folije ovih dana
  3. Sto se tice nastavka za auspuh slazem se.Sto se tice SRB nalenice,bila je tu kad sam kupio auto.Hteo sam da je skinem medjutim bilo bi jos gore jer je farba ispod nje mnogo belja od ostatka auta i samim tim izgleda nakaradno,skinucu je kad budem radio poliranje
  4. Dobro jutro radni narode!Nove felne montirane,napokon sam stavio vecu gumu/felnu...resio sam se 14ica p.s nema potrebe za komentarima da je steta voziti ih preko zime zbog soli i rizle jer sam jedan od onih koji u garazi nema celicne felne niti voli da ih vozi
  5. hvala na odgovorima...a sad mi predlozite gde mogu da kupim NOVE felne...a da nije kod Danka i ostalih majstora nego u ovlascenoj radnji...gledao sam u Kemoimpexu i oni imaju samo Borbet felnu i to moras da gledas iz kataloga i oni ti naruce direktno iz Nemacke,znaci moras da jee uzmes i ako ti se ne svidi uzivo...to mi se ne svidja nikako...gledao sam preko neta i ranju topstop iz Novog Sada,oni drze Momo felne...ja bih uzeo ovako neke medjutim nemaju ih i sve njihove felne su minimum 4/100...Znaci resio sam da ih kupim,to mi je dugogodisnja zelja...Bio bih zahvalan svakom ko bi mi pomogao da nadjem neke koje mi odgovaraju..da napomenem,moje trenutne felne su odlicne,jedina mana im je sto su male (14ice)
  6. Planiram da kupim nove felne...e sad imam jedno pitanje:Nasao sam jedne sa rasponom rupa 4/108 da li bi to moglo da legne na puntica?Ako je neko zainteresovan za felne koje su sada na mom autu (slike imate) neka se javi na pm da pravimo dogovor.
  7. Planiram ovih dana da uzmem sprej u sake i da ofarbam stopaljke na mom punticu...jel imate neki savet,mere opreza? mislio sam da ih skinem,ocistim od prljavstine i da krenem sa farbanjem...ne znam koliko slojeva je optimalno da nanesem i koliko da cekam izmedju?
  8. jel ima neko tacne mere za prednji i zadnji znak?u pitanju je punto trojka klasik...ne znam odakle dokle da izmerim?pa ako je neko vec radio da mi kaze..
  9. Upravo odradjen naslon za ruku koji je sjano legao i uklopio se u citav enterijer a pocastio sam ga i jednim pranjem
  10. Prodajem celicne felne,stoje mi u ostavi vec 2 godine jer koristim samo alu felne,nisu krive,varene...ne privatam zamenu za gume,felne i slicno...
  11. Hvala!decko koji mi je radio osvetljenje dugmica mi je ponudio samo crvenu boju za ventilaciju ne znam iz kog razloga ,tako da nisam imao izbora,ali dobro je i tako,nije monotono u planu su mi jos lajsne za vrata (ako neko cita i zna gde mogu da ih uzmem povoljno neka javi) i tipski naslon za ruku jer necu da se smaram sa onim univerzalnim koji se sjebe posle par dana
  12. Odradjeni stubovi sa crnom sjajnom folijom,sledeci je krov

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...