Jump to content
FAS Goran

DrWho99x

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About DrWho99x

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1187 profile views
  1. Niko od tih koje navodiš na kupujem prodajem ne prodaju nove uredjaje pa ni ja. Svi ti koje navodiš prodaju KAO Nove, nekorišćene uredjaje. Niko od njih ne daje zakonsku garanciju već možda neku svoju ili madjarsku. Postoji ogromna razlika i nadam sa da je razumeš. Molim Te da ne širiš dezinformacije i da mi objasniš koja je svrha ovog tvog pisanja, šta želiš da postigneš sa ovom prepiskom? Što se tiče linkova, na telefonu sam pa ne mogu da ispratim sve linkove koje si postavio. Osim velikih lanaca koji prodaju uglavnom urejdjaje koji se ne prodaju u Kini ni jedna radnja ne daje fiskalni i zakonaku garanciju, bar ne po ceni po kojoj reklamiraju uredjaje. Ovo gore za tvoje namere čisto pitam da bi smo skratli priču maksimlano. Nemam želju niti nameru da se dopisujem na ovu temu jer ne vidim poentu. Pa da napišemo odmah šta treba da se napiše. Pogotovo ne vidim potrebu da se objašnjavam sa malicioznim i dokonim ljudima. Ova tema ne služi za prepirku oko stanja u društvu i drugih fenomena vezanih za prodaju telefona. Što se mene tiče tema može da se zaključa. @neshaoct
  2. Ova tema najviše postoji radi popularizacije kineskih brend telefona. U Srbiji još uvek ne postoji prodavnica koji nudi kineske brand telefone sa zakonskom garancijom. S'obzirom na trendove na tržištu, našu regulativu, i hiperprodukciju novih modela, mislim da neće ni postojati takva opcija u nekom skorijem periodu. Samo mi je ovaj model ostao na stanju. Neću ništa novo imati na stanju u neko skorije vreme. Za ovaj može korekcija cene na 185 eur + kožna futrola na poklon. http://www.kupujemprodajem.com/Lenovo-Zuk-Z1-3-64GB-space-gray-Global-44483594-oglas.htm?filter_id=118745143
  3. Na zalost, nece biti skoro Xiaomi telefona na stanju. Za sve telefone i tablete 10 dana radna garancija. Neces naci manji telefon od 5" sa pristojnim specifikacijama. Odavno je poboljšan odnos ekrana i ukupne veličine telefona tako da su moderni telefoni sa ekranom od 5" kao nekadašnji od 4,5" recimo. Drugim rečima, 5" nije preveliko. Jedno vreme sam koristio Xiaomi Mi Max od 6.44" pa sam se posle toga jedva navikao na 5.5" ekran ponovo. Svi su mi delovali kao igracke posle Max-a. Svi cube i work tableti su prodati sa stanja. Preporuka za ovaj teclast: https://www.kupujemprodajem.com/Teclast-X80D-2GB-32GB-Dual-boot-tablet-Akcija-43098641-oglas.htm?filter_id= Dual boot win 10 i Android. Moze korekcija cene na 85 EUR sto je dzabe za to sto ovaj tablet pruza.
  4. Pozdrav, na žalost ne. Trenutno samo 3 modela na stanju i svi su 5.5'' ZTE Blade A2 plus, Lenovo Zuk Z1 Leeco Le2 X528 (otpakovan, korišćen kratko)
  5. Zbog dugih rokova isporuke ne nabavljam po narudžbini. Imao sam mi5 u ponudi do skoro, ali trenutno nemam i takodje ne znam kada ću ga ponovo imati. Javiću ako bude neke promene.
  6. Na žalost nema, niti ću ga uskoro imati ponovo na stanju. Od telefona trenutno na stanju ZTE Blade a813 2/16gb, dual sim + slot za memorijsku. Povoljan 5.5" telefon sa jednom od najboljih kamera na tržištu. ZTE blade A2 plus, 3/32gb, sa jednom od najačih baterija na tržištu. Od tableta na stanju 10.1 dual boot tablet cube iwork ultimate 4/64gb, i 8" teclast sa dva sistema takodje (android & win 10). Ako je neko zainteresovan za nešto od ovoga, neka se pozove na FLCS radi popusta. Imam u ponudi i solidan izbor originalnih parfema (isključivo originali bez ikakvih kopija), i kožne galanterije najvišeg mogućeg kvaliteta. http://chinadevices.kpizlog.rs/
  7. Mi4c i Redmi 3 su dual sim telefoni. Takodje, Huawei P8 lite postoji u dual sim verziji. Isti telefon, samo je softverski omogućen dual sim u odnosu na single sim verziju. Postoji fix na netu koji treba ispratiti. Nisam lično probao. Ako nisi iskusan, nemoj raditi jer svako čačkanje može da podje po zlu.
  8. Nemam Marko ništa ispod 5 inča na stanju i ne očekujem da ću imati. Ali zato imam mi max sa ekranom od 6,44". [emoji1] Ipak, pogledaj malo po netu, u pitanju su veoma kompaktni i elegantni telefoni sa visokim "screen to body raciom" što ih čini veoma kompaktnim bez obzira na pristojnu veličinu ekrana. Pogledaj mi4c i Xiaomi Redmi 3. Stari model, neću ga više imati.
  9. Samo da javim da sada imam u ponudi još jedan fantastičan model. U pitanju je 360 n4, telefon sa full hd ekranom od 5.5", 4GB RAM, 32GB rom, desetojezgarnim Helio x20 procesorom,fingerprint skenerom dual sim, i hibridni slot za memorijsku karticu. Telefon je trenutno dostupan u tamno sivoj i beloj boji. Pošto je baš novi model, verujem da ga niko nema u Srbiji u uvom trenutku. Zbog svega toga ga preporučujem samo entuzijastima i članovima koji se razumeju u telefone i modifikacije softvera jer u ovom trenutku postoji stock rom samo na engleskom i kineskom, i google aplikacije još nisu omogućene. Dok ne rešim google aplikacije, mogu ga isporučiti sa svim ostalim željenim aplikacijama ako je potrebno, ali je prilično jednostavna instalacija ostalih aplikacija preko alternativnog marketa ili preko apk fajlova. Sistem je odlično preveden na engleski, ali postoji dosta sistemskih aplikacija koje nisu prevedene. U ovom trenutku, cena je 240 eur, za FLCS 210 eur. Ako stignem postaviću još informacija ili slika. Ako nekoga nešto zanima neka pita preko poruka ili ovde. 360 je čuvena kineska kompanija koja se bavi internet zaštitom, a ovaj model je napravljen u saradnji sa jednim od najvećih kineskih proivodjača telefona firmom Coolpad. Osnovana je i zajednička firma Qiku koja je jedan od najuspešnijih kineskih proizvodjača u 2016. Ovaj model je na dan izlaska na tržište prodat u preko 5 miliona primeraka u jednom danu. Ako se zanemari nedostatak lokalizovanih custom romova u ovom trenutku (mada je moguće da postoje portovani Miui i Flyme romovi od kompanija Xiaomi i Meizu),po mom mišljenju ovaj model po ovoj ceni nudi ubedljivo najviše za uložen novac od svih konkurenata. Ovo gore su onako na brzinu napisane, okvirne informacije. Koga zanima više može samostalno da istraži.
  10. Zopo je jedna od dobrih marki. Zopo speed 8 ima samo problem isplativosti. Dosta dobrih telefona se može uzeti za taj novac. Dakle, ako ti se dopada, i ako ti nije problem da izdvojiš toliko novca za telefon u ovom trenutku, svakako nećeš puno pogrešiti. Jedina dilema ostaje kod uloženo/dobijeno odnosa, ali ako se to zanemari, nije loš izbor. Iskreno, nisam ispratio taj konkretan model. Kasnio je sa početkom prodaje, tako da nisam ni video da se aktivno prodaje. Na stanju trenutno: Xiaomi Redmi 3 grey Xiaomi mi4c plavi, beli, pink Xiaomi Redmi note 3 pro gold, grey Xiaomi redmi 3s 3/32gb gold Meizu M3 Note grey
  11. Da, Brand telefoni koji se prodaju i kineskim potrošačima su mnogo bolji izbor od Tesle koji je praktično samo promenjeno ime nekog nepoznatog kineskog proizvodjača koji se ne prodaje ni u Kini. Ja Xiaomi i ekipu ne smatram low budget telefonima po kvalitetu i pouzdanosti. Ti telefoni prema Apple-u i Samsung-u su samo low budget prema krajnjoj ceni i učešću marketing troškova u krajnjoj ceni proizvoda i u zaradi proizvodjača. U svemu ostalom u potpunosti pariraju najvećim proizvodjačima. Ko ima para na pretek, neka ih baca na šta god želi. Onaj koji raspolaže sa ograničenim budžetom dva puta treba da razmisli gde će potrošiti svoj teško stečeni novac. Naravno, svako ima pravo na svoje mišljenje. U nastavku je slika učešća brendova na kinrskom tržištu u junu 2016 (Top 20).
  12. Svi Tesla uredjaji su rebrand kineskih garažnih brendova. Ovaj Tesla 9 je neki Ramos R9, samo promenjen naziv kao i kod prethodnih modela. Zaobići u širokom luku. Nema tu ni "S" od srpskog proizvoda, a ni od pravog brendiranog kineskog kvalitetnog uredjaja.
  13. Postovani,

    citao sam forum pa sam naleteo na ponude telefona.

    Imate li xiaomi note 3 sa 3G RAM i 32GB memorije? Ako imate kazite mi i koji je procesor unutra i koja je cena?
    Ako Vam je lakse kontaktirajte me na mobilni 063/367413 Aleksandar.

     

    Srdacan pozdarav

  14. Na odmoru sam, ne radim. Počinjem da radim 11. jula pa se čujemo tada ako budeš zainteresovan. Biće raznih modela u ponudi.
  15. Suviše mladi ljudi umiru... Život ne bi trebao da bude takav. Sa ovako kratkim životnim vekom nama neće trebati reforma penzionog sistema.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...