Jump to content
FAS Goran

gagyns

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by gagyns

  1. Pozdrav, vidim da se pisao o nekim ekscentričnim šrafovima za podešavanje nagiba, razlika mi je od jednog stepena u nagibu između prednjih točkova, majstor mi je rekao da može da se "prošlicuje" a vidim da ti to radiš na bolji način očigledno, Reci mi koja je to procedura, da li to može svaki i da li ti to radiš i za koje pare. Hvala ti unapred!

    1. Show previous comments  6 more
    2. YUgisa

      YUgisa

      Nazalost samo za Zastavu sad imam. Zato nisam ni spominjao.

    3. gagyns

      gagyns

      Skapirao sve, teško je danas naći normalnog majstora, ne kažem da bi ja baš prošao sve testove, ali opet i ja sam neki majstor pa nikako ne mogu da skapiram ove "majstore" :)

    4. YUgisa

      YUgisa

      Nazalost danas svako sebi pripisuje titulu majstora. Ja dok sam izradjivao te srafove, mnogi su ih vracali nazad zato sto "majstori" nisu znali da ih ugrade i podese. To uz nemogucnost kupovine srafova u odgovarajucem kvalitetu za izradu su razlozi za prestanak izrade.

  2. Pozdrav, reci mi molim te da li si i kako resio grešku P1172? Mene zeza na Fiat-u Albei, isti motor, 1.2 16V, kada obrišem grešku ponovo se javi posle izvesnog vremena, naročito u uslovima lagane vožnje - rano šaltanje - kada ga navlačim ne javlja se toliko brzo , čistio sam klapnu i MAP par puta, sve je čisto, štelovao plin i kod Dore - posle čega je bilo još gore pa posle kod koleginog burazera u vožnji, auto je trzao prilikom dodavanja i puštanja gasa, uspelio smo da ga naštelujemo što je bolje moguće ali i dalje to nije to + izbacije tu grešku, kablovi novi Valeo oriđiđi, svećice NGK, bobina menjan isto tako napamet...

     

    Hvala unapred!

     

     

  3. Pozdrav, video sam da si u jednoj temi pisao o tome da ti auto prijavljuje nedovoljnu efikasnost katalizatora, interesuje me da li si ikako uspeo da rešiš taj problem, ja imam Albeu, sedan varijanta tvog Palija, sa istim motorom i očigledno istim problemom, imam ugrađen i plin i kada vozim malo opuštenije - bez nekog teranja u obrtaje baca mi tu grešku. Izvini na maltretu i unapred hvala na eventualnom odgovoru. Dušan Novi Sad

    1. konj_konjski

      konj_konjski

      Pozdrav. Resio sam promenom lambda sonde. Nije prijavljivala gresku, ali je bila neispravna. Pozdrav. Izvini na kasnom odgovoru, ali retko svracam na forum.

    2. gagyns

      gagyns

      E hvala ti puno, kapiram to je ova posle kat-a što meri količinu kiseonika u izduvu...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...