Jump to content
FAS Goran

brankok

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About brankok

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

1456 profile views
  1. Danas dopunio klimu kompresor ukljuci, radi par sekundi i iskljuci i tako ponovo...lancia lybra 1.9 jtd sta bi moglo biti

  2. Danas dopunio klimu, sad kompresor uključi i za par sekundi isključi i to ponavlja...Lancia lybra 1.9 jtd...Šta bi moglo biti

  3. Hvala na pomoci, dovoljo je bilo skinuti pikslu , šrafove ispod i šraf kod potenciometra, zamenio sijalice centralne konzole. Hvala i pozdrav Hvala, zamenio sijalice,
  4. Hvala, pokusacu ovih dana kad se prolepsa i javljam sta sam uradio To mi je cerkin auto, ja vozim Lybru 1.9 jtd LX Limited edition, ful, sa 92000 km
  5. brankok

    Lancia servisi

    majstor Toma Sentandrejska ulica Resnik, radi samo lancije,fiat i alfe, nema greske
  6. Kako skinuti i zameniti sijalice osvetlenja grejanja,ventilatora i usmerenja duvanja . Tabla iznad pepeljare.
  7. Upalio auto, akumulator, ali traži CODE za radio,navig,trip ...Nemam CODE karticu, ko to može da dekodira i osposobi, molim za pomoć !
  8. Zamenio sam sijalicu ispod pepeljare. Posle nece da upali, nista ne radi, trazi CODE i nesto kucka. Nemam CODE karticu. Sta da radim?
  9. Lancia lybra 1.9 jtd limitirana serija sa tel. i navigaciom displey sa tri kolone dugmadi ... Kad dam kontakt kljucem aktivira se CD changer i iako je prazan i 6 puta pokusava da ucita disk-toliko i staje CD-ova. Tako svaki put ponavlja proceduru kod startovanja motora. Cak i kad pritisnem dugme iskljuceno. Sta li je u pitanju? Ako neko moze da mi pomogne.
  10. U decembru sam nabavio Lybru 1.9, koju ću predstaviti kasnije. sad me interesuje da li je neko stavljao presvlake na sedišta od alkantre. Da li je pametno stavljati presvlake, sedišta su bež boje-jako svetla.
  11. U decembru sam nabavio lybru 1.9 jtd i jedan majstor mi rece da skinem,odsecem sa cevi auspuha katalizator-ekoloski, i da cu imati bolji izduv i smanjen pritisak na turbinu. Da li neko zna nesto o ovom. Do sad sam vozio benzince i normalno je da imaju katalizator. Lybra je dizel, 2004. sa 70000 predjenih kilometara i za sad sam vrlo zadovoljan sa autom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...