Jump to content
FAS Goran

3.14jan

Members
  • Content Count

    205
  • Joined

  • Last visited

About 3.14jan

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/05/1982

Contact Methods

  • MSN
    velikidrmr@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Seat Ibiza 1.9TDI

Recent Profile Visitors

5111 profile views
  1. Idemo skidka ili ti popust Nova cena 1400, razlog najava reparacije letve volana. Mislim da je popust i vise nego da pokrije zahvat, plus sam registrovao auto krajem januara.
  2. Sto, kakva je tvoja prica? Update Registrovana godinu dana
  3. Tako je nekako i bilo, u novembru kada sam izbacio i bilo je kupaca, nego ja malo odugovlacio kako bih zavrio neka duga putovanja i naravno ljudi nisu mogli da cekaju Ja kao prodajem a molim Boga da je ne prodam hahahaah
  4. Pasat 6, kazu Italijana koliko ima nekih problemcica i problema. Pogotovu dizne. Kakvi su tvoji utisci? Godiste i motor?
  5. Hvala na pomoci. Koji je tvoj izbor posle Lybre?
  6. I bre, niko ni da pita cisto radi reda
  7. Hahhaha tako ti je sa "gospodjama", srede se i izgledaju bomba a kada se probudis mislis da si mesecario hahahah STvarno, ko je provoza odusevi se, jedino je estetika malo zeza....
  8. A klapnice 1.6 i 1.9 nemaju? Vidim ti vozis 1.6, iz tvog ugla opet bi uzeo 1.6 ili bi odabrao 1.9? Izvini ali morao sam da pitam
  9. Hvala na savetima, a sta mislite o ovom primerku https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11192810/fiat-bravo-ch samo sto je on sa 150ks ili je sigurica da se drzim 120ks?
  10. Pozdrav drustvo, bio sam se uspavao na nekoliko godina hahahah a probudila me je prodaja moje "gospodje" evo i linka Elem kada prodas, treba onda i da kupis auto...tesko prvo, a ovo drugo najteze (posle Lybre naci nesto kompaktno). Hajde na pitanje odmah, interesuje me za Bravo 2007-2009 (toliko para imam), koji agregati su najpouzdaniji i sa kojim konjazama. Interesuju me samo dizeli. Moram reci da moj 1.9JTD 81kw i dalje guta put, ali ipak za moja duza putovanja mi treba mladje. Moram da priznam da vec duze vreme pokusavam da procitam o Bravo ali svuda previse nepotrebnih informacija. Glavno je da se svi zale na klime da ne duvaju ili greju ili hlade kako vec, mene vise interesuju oni pravi kvarovi, tj. kada i pored redovnog odrzavanja da kada sednem i krenem na put, da me ne zaustavi negde sa nekom lampicom itd...iskreno kod Lybre nisam to nikada imao... Znam da ima sve napisano na forumu ali ako ima ko da ove stotine stranica stavi u par reci, bio bih zahvalan. Ako ne, sta da se radi. Inace sam isto gledao Deltu ali nemam para, Hondu civic type s ali saznao da je kvacilo uzas i jos sto sta, Toyota Auris 2007 kocnice, erg pravi generaljku i jos koje stvari, za Citroen C3 Picasso i Opel Merivu B 2010 jos nisam istrazio...Inace suma koju sam izdvojio je 5 000-5 500e naravno ne zelim sve pare dati prodavcu,nesto drzavi, nesto mozda i majstoru. Hvala!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...