Jump to content
FAS Goran

limma

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About limma

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo SW 1.9 jtd

Recent Profile Visitors

2776 profile views
  1. 50e zamena, 30e reparacija po motoru - tj. mene zbirno koštalo 80e
  2. Ja bih ovom prilikom da preporučim Servis Sale (Žarkovo), za rešavanje problema sa motorićima usmeravanja duvanja automatske klime (duvanje je bilo 'zakucano' u položaj duvanja ka vozaču/suvozaču). Jedan je motorić crkao i zamenjen, drugi rehabilitovan - sve sad radi kako treba. Nekih 45 minuta je trajala cela operacija. Eto.
  3. Dakle, moja ručica je od Alfe koja u potpunosti paše - kao što se na slici može i videti. Jeste da je malčice drugačijeg dizajna (prstenovi i samo telo), ali je priključak i ugradnja jednostavna (tj. to je i najlakši deo posla). Nisam imao izvedenu instalaciju - Radanko ju je izveo od akumulatorske kutuje i tzv. braon konektora. Kablovi su sprovedeni kroz čep koji se nalazi u samom levom uglu ispod šoferke i tapacirunga koji se pri tome skida da bi se do tog čepa došlo. To je ujedno i najkraći mogući put, a da se ne prave neke nove rupe . Sve je prikopčano kako treba, preko kompa je iniciran tempomat. Kada se uključi, pali se lampica na komandnoj tabli kao i obaveštenje cruise control on. Ja sam potpuno zadovoljan, a danas je prošao i veliki servis kog Gorana, tako da ne postoji nikakvo prijavljivanje greške ili bilo kakavog drugog problema. Tako, da ako ste u mogućnosti, tempomat u ruke - dal Alfin i original Stilov, šta vam padne prvo šaka i koliko love ste spremni da date. I na kraju, da imate bilo kakvu mogućnost poređenja, moja ručica je koštala 35e od lika iz Smedereva.
  4. Ugrađena danas od strane Radanka sa NBGDa. Svaka preporuka za čoveka koji je strpljiv i precizan! Inače, urađena je kompletna instalacija od akumulatorkse kutije do volana.
  5. Imam oba bočna NIKAD koriščena i potpuno nova šuspleha za Stilaća. Kupljeni su na Banjici od čoveka koji ih pravi i od poliestera su. Danas su u servisu uspeli da centralni postave na stare bočne, tako da su mi ova dva viška. Ako ima zainteresovanih, nek mi pišu privatnu poruku. Cena je pristupačna.
  6. jel može neki kontakt za ovog sto pravi domaće šusplehove (link gore više ne radi) ili gde nabaviti ove kineske što se navode? još nije ni sneg ljudski pao, a ja vec ostao bez centralnog šuspleha...
  7. 110% je jedan od osigurača u konzoli ispod volana levo - identičan problem sam imao letos. To je osigurač od 20A na poziciji F47 (poziciju osigurača možeš videti u uputstvu za Stilaća ili, miislim, da imaš šemu osigurača na samim vratancima konzole za osigurače). Sve u svemu 1 minut posla.
  8. Veliko hvala Ivanima Ali, ja sam sada uspeo da završim opravku i bez uputstva, koje tek sad vidim. Elem, skinuh "trouglic" na kojem se nalazi tweeter (drži se na tri metalne žabice). Skinuh džek i odnesoh mališu gore da bolje pogledam. Jedan od dve, kao vlas tanke, žičice koje vode od samog zalivenog tweetera do ženskog džeka, je POTPUNO oksidisao i prekinuo se (kad bakar pozelenii istanji se). Sam patrljak te žicice, od ne više od 2mm, je bio zdrav. Njega sam jedva uspeo da zalemim sa novim parčencetom žice (licne), a drugi kraj licne sam zalemio na kraj ženskog džeka. Sve u svemu - uspešno - RADI! Ukupno mi je za celu akciju trebalo jedno 20 minuta (skidanje, mozganje, lemljenje i vraćanje nazad). Lemljenje je bilo zaaaaistaaaa pipavo, ali se isplatilo. A ovo upustvo za servisni meni - c/p obavezno stavljam u folder Stilo
  9. Ivane, hvala unapred! Ako možeš to da iskopaš, šalji - nije hitno jer sam i sam na poslu... a crv radi li radi što mi je nešto neispravno na Stiliću
  10. Glavni zvučnik normalno radi. Kad se vratim sa posla, proveriću prvo konektor, pa ću onda da idem u sport sa skidanjem onog "trouglića" oko zvučnika. Koliko sam skontao, drže ga tri žabice/kukice. Samo još jedno pitanjce - jel ima neko šemu konektora na vratima, da znam koji pin čemu služi. @Ivan - servisni meni uređaja? Kako njega da pokrenem? U pitanju je fabrički CD.
  11. Visokotonac mi je ili crkao, ili se otkačio. Dakle, reč je o onom malom prdavcu u visini retrovizora. Kako mu prići, kako se skida plastika oko njega? Da li se nekom dešavalo i da li ima neko neki savet? Hvala unapred!
  12. Posto nigde nisam mogao da nadjem originalnu sirenu (cak sam i proizvodjaca kontaktirao), resio sam se za ugradnju Hella dvoglasne sirene. Posao obavljen u Gang Landu za 3200 sa ugradnjom. http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=2737

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...