Jump to content
FAS Goran

PharaohMaster

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

About PharaohMaster

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Nuova Bravo 1.6 MJET

Recent Profile Visitors

2363 profile views
  1. Da li neko možda zna gde može da se nadje novi original ili novi malo kvalitetniji hladnjak klime za Fiat Bravo 2 (198)? Vec sam jednom menjao prosle godine i izgleda je stavljen neki kineski/turski koji je već procureo tako da opet moram da menjam.
  2. Otpala mi je plastika koja stiti prekidac za otvaranje gepeka (na vratima gepeka koji je ujedno i znak). Cime bi to mogao da zalepim? Nekim silikonom ili posebnom vrstom lepka?
  3. Hteo sam da pitam da li smem da skinem akumulator na 24 sata (kako bih ga malo dopunio kod kuce). Hocu li posle imati nekih problema sa nekim code-ovima za paljenje ili za radio?
  4. A da sredim to prvo u Glass servisu? Koliko moze da se provali da je radjena reparacija?
  5. Nalazi se po sredini soferke. Tesko da nece videti, jedino ako je drugaciji kriterijum.
  6. Posto sam skoro produzio registraciju, danas sam hteo i da dodatno uplatim osiguranje stakala kod "Dunav osiguranje". Bio sam odbijen zato sto imam povrsinsko ostecenje koje bukvalno nije ni pola milimetara veliko (tako sam i kupio auto). U kakvom stanju oni ocekuju da su stakla kad bukvalno i da imas nov auto mozes da dobijes takvu ogrebotinu na staklu u roku od par dana. Sto je najgore mislim da bi opusteno odbili da plate premiju na takvo staklo da im ti dodjes sa takvim ostecenjem i da trazis zamenu. Stvarno smesno. Jel se uopste isplati pokusati regulisati takvu ogrebotinu pa probati na drugom mestu osigurati? Sigurno necu zbog takve gluposti da menjam staklo to mi nije ni bio cilj, nego sam hteo da se osiguram za buduca ostecenja koja bih eventualno imao.
  7. @ata: Gde sipas gorivo? Cisto informativno posto vidim da si iz NS-a.
  8. Koji je od ovih sistema je ugradjen u Nuova Fiat Bravo? Hteo bih da izradim dodatni kljuc ali nemam cak ni code karticu.
  9. Mada ne treba slepo gledati da su i sa zapada uvek bolji automobili. Ne sporim receno za Italiju ali verujte da ne bih voleo da kupim auto koji je vozen 150k km po recimo Briselu. Ko je bio tamo zna o cemu pricam.
  10. Ja sam bio u Stojanovu u NS. Kao sto sam i ocekivao od Stojanova nista nisu ni uradili. Bio sam celo vreme u cekaonici sa staklenim zidom preko kojeg se vidi radionica. Ukupno su 2 min bili pored mojih kola, pa su otisli da rade druge stvari da bi se vratili posle 15min do automobila kako bi ga samo isterali napolje. Jedina stavka koja je bila napisana na papiru je da su testirali antifriz i da su dobili rezultat od -37 celzijusa. Ma idi begaj ko da ne znam koji sam antifriz sipao
  11. Registracija mi ističe u februaru 2014-te, a hteo bih sad u decembru da uplatim kasko. Da li neko ima iskustva sa situacijama kada je tolika razlika izmedju datuma registracije i datuma kaska.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...