Jump to content
FAS Goran

makica06

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About makica06

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Republika Srspka

Previous Fields

  • Garage
    mmm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pokušala sam da instaliram engleski, ali bezuspješno...nema promjena, zašto, ne znam. USB je 2GB, formatiran je na FAT 32. Pročitala dosta foruma, sve pokušala, ali nije mi poslo za rukom da otklonim problem. Pokušaću još jednom sve da ponovim, i samo mogu da se nadam da će ovaj put poći za rukom. Hvala vam forumaši.
  2. Na koliko obrtaja se pali turbina na vašim grandićima? I mene je zezao EGR, pa je zamjenjen, sad bolje ide, ali kasno mi pali turbinu.
  3. Pošto ti je najsvježiji koment povodom ove teme, da li bi mi mogao pomoći. Postavila sam pitanje na forumu...ali niko se još nije javio. Kupila sam auto, Grande Punto 2007 god. i imam problem da se spojim da microsoft računalom u autu. Kada pritisnem MAIN na volanu, piše ba bord kompjuteru "no english" (vidjela sam da su i drugi imali taj problem). (inače na bord kompjuteru je podešen engleski jezik). Takođe, problem postoji kada pokušam telefonom, bluetooth-om da se povežem sa računalom, traži PIN koji ja nemam. Pokušala sam riješiti problem preko ovog sajta http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/ ali mi nije pošlo za rukom....dodjem do krajnje opcije kada pokušavam abdejtovati verziju v 5.6 koju mi ponudi, počne sa radom, ali na kraju piše USB ERROR 10. Ukoliko postoji rješenje, zamolila bih da mi pomognete i date savjet. Hvala!
  4. Hvala Vam na iscrpnom odgovoru. Pokušaću naći majtora koji će sve ovo uvažiti i pokušati otkloniti kvar, nadam se uspješno. Ukokiko bude još nekih nejasnoća ja ću se javiti. Srdačan pozdrav i hvala.
  5. Poštovani, nadam se da ćete mi pomoći. Kupila sam polovan grande punto, 1,3MJet, 66kw, 2007 godište, 6+R. Gori ova check engine lampica, upalila se odmah nakon kupovine. Auto je bilo na dijagnostici, rekao je majstor da je protokomjer ok, ali da provjerim egr ventil, da ga očistim, što je i uradjeno. Inače, auto je jedva vuklo, u odnosu na pohvale koje su se mogle čuti za njega. Nakon čišćenja egr ventila, išlo je malo bolje, ali lampice je još uvijek gorila. Nakon toga je nasut i aditiv u naftu, ali nije bilo efekta. Posle toga desilo se čudo i lampica se ugasila, ali se upalila posle par dana, pa se opet ugasila....potrajalo par dana i evo je opet gori. Kada se upalila zadnji put auto je izgubilo na snazi. Gas se morao stisniti do kraja ali nije znatno dobijao na brzini. Potrošnja je 5,1. Radjen je mali servis, mjenjano ulje i svi filteri, tada nije gorila lampica, priključivan je na dijagnpostiku i nije izbacivalo grešku. Da li mozda neko zna u čemu je problem, šta mi je činiti? Hvala vam unaprijed na odgovoru. Pozdrav za sve forumaše.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...