gasha 0 Posted March 23, 2009 2000 16v turbo 202 KS 307 Nm,malo li je?1993 ocu reci skoro punoletna Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 23, 2009 Odlican auto I udobnost i brzina! Quote Share this post Link to post Share on other sites
robbieF 0 Posted March 23, 2009 Ako se ne varam to je onaj divni motor koji je na kraju zavrsio u Delti HF Integrale i osvojio sve one titule. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9739 Posted March 23, 2009 ...au gasho... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted March 23, 2009 Ako se ne varam to je onaj divni motor koji je na kraju zavrsio u Delti HF Integrale i osvojio sve one titule. Istinu da kažem nemam pojma...Auto sam uzeo totalno ne planirano mislim na model, ali kad sam je video i provozao mnogo mi se svidela. Sredina je naravno sumnjičava prema svemu što nije Made in Germany, ali verujem da uz dobro održavanje može da me služi još duuugoPismo Foruma Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevtic_ognjen 19 Posted March 23, 2009 to su prave lancie Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlada hgt 0 Posted March 23, 2009 lep primerak sve su manje vise plac majke bozije presle milion u rikverc, ova je lepa a motor je :unworthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
darko 0 Posted March 23, 2009 auto je vrh nema sta imao je neki lik ovde u cacku isto temu ali sa oznakom ferrari , to je vrh auto u svojoj klasi i za te pare pre bih vozio nju nego pasata ili audi nemacko djubre osim zna se merca Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9739 Posted March 23, 2009 ...imao je neki lik ovde u cacku isto temu ali sa oznakom ferrari , to je vrh auto u svojoj klasi...Čekaj, koči...stani... '' Najjača Thema je imala Ferarijev V8 motor 3.0 (2927ccm) 32v. Snaga ovog motora u njegovoj prvoj varijanti je bila 212KS, i pružao je Themi maksimalnu brzinu od 240 Km/h. U svojoj drugoj verziji, snaga mu je smanjena na 202KS. kao i maksimalna brzina na 235 Km/h.Ubrzanje do 100 Km/h je ostalo isto kod obe serije, i iznosilo je samo 6,8s.To je bio npr. samo 1,2s sporiji sprint do 100Km/h nego Porsche 911 Carrera sa 228KS iz 3.2 12v koji je predstavljen 1984. godine. Ali, taj Porsche je bio oko 120Kg. lakši nego Thema...i, plus što nije bilo limuzina. Koliko su to slične performanse, govori i sitna razlika u maksimalnoj brzini odsamo 6 Km/h u korist Porsche-a...''Lancia ThemaJel' takva ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darko 0 Posted March 23, 2009 da brate i vozio je njegos sto drzi otpad u cacku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 23, 2009 (edited) Strašan auto. Zlatno doba Fiata i Lanče. Kod FIATA se to zvala Chroma, a kod lanče Thema. Tazlika je u malko dužem nosu (kod Lanče) Isti takav auto je pravio i SAAB u verziji (seriji 9000) Nevidjen automobil!. Čuvaj ga i pazi, imaš ekstra limuzinu. Moćni. To je Dludjarov najuspešniji model! Dobro mu proveri limove, odma krpi ako se pojave "bubuljice". Jeli si proveravao motor!?. Kompresiju i to... To ako središ kako valja, još 10 godina ćeš da ga teraš ko gospodin, a ako imaš sreću da je to sve u redu, napravio si perfektan posao. Edited March 23, 2009 by Damjanović Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted March 23, 2009 ^^^ majstor kaza da je motor bombonica,turbo je suv,lim u ekstra stanju.Moram zameniti termostat jer ovaj nije dobar.dok to ne sredim slabo ga vozim.inace auto je presao 129000 i sam majstor rece da je vrlo moguce da mu je to prava kilomtraza.Uzeo sam ga od komsije a ne na placu.Sve u svemu zadovoljan sam...puno hvala na komentarima po kojima vidim da sam uzeo zaista dobar auto...poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted March 26, 2009 ^^^ termostat pronadjen u Budimpesti!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
djape1977 32 Posted March 27, 2009 sad sam tek video temu, ajde sledeci put kad ti zafali neki deo, slikaj ili nadji na netu pa postuj ovde. znam ponesto o tim motorima i prakticno svaki deo odgovara od nekog drugog modela.inace auto je vrh! nisam nikad imao srece da naidjem na primerak u tako lepom stanju, sve su bili neki lesevi sa po milion km... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted March 30, 2009 2000 16v turbo 202 KS 307 Nm,malo li je?1993 ocu reci skoro punoletnaPozdrav ako ti sta treba javi se imam in preko 10 rasturenih u delovima Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted March 30, 2009 ^^^ odlicno!!!!treba ce mi delova...ipak je to stara dama...poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted March 30, 2009 Nije problem samo se ti javi ja sam iz BGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted May 18, 2009 Nije problem samo se ti javi ja sam iz BGDProtokomer !Nadam se da je majstor uspostavio dobru dijagnozu.Može li se nabaviti i koja je cena ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted August 11, 2010 naleteo sam ovih dana na tipa koji ima lanciu themu 2000 turbo LX havarisanu i sada prodaje kojekakve delove. Ima svasta volan,rucicu menjaca zadnja sedista (kozna)... Posebno je interesantna ona tabla sa lepim okruglim satovima. uzecu volan a neko ako je zainteresovan za bilo sta od delova (ima i komplet motor...) neka se javi . poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
bumbar187 1 Posted August 11, 2010 E drug,ovo ti auto nista ne valja! Ja da sam na tvom mjestu,ja bi ga poklonio MENI... Quote Share this post Link to post Share on other sites
svemirko 0 Posted August 12, 2010 auto je bombona,srecno u sredjivanju!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted September 7, 2010 Prekljuce sam po prvi put prikopcao auto na kompjuter i posto sam vozio bez step motora njega je prijavio i senzor polozaja radilice! ostalo je ok. Delovi su istog dana naruceni i sada cekam da stignu. Sve u svemu zadovoljan sam sto sam najzad uspeo da odradim pravu dijagnozu sitnica zbog kojih sam se nervirao. Inace momak sto mi je radio dijagnostiku ima bas dosta programa za starija vozila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted September 7, 2010 Delovi ti stizu sutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted September 8, 2010 delovi stigli! hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted September 8, 2010 naleteo sam ovih dana na tipa koji ima lanciu themu 2000 turbo LX havarisanu i sada prodaje kojekakve delove. Ima svasta volan,rucicu menjaca zadnja sedista (kozna)... Posebno je interesantna ona tabla sa lepim okruglim satovima. uzecu volan a neko ako je zainteresovan za bilo sta od delova (ima i komplet motor...) neka se javi . pozMalo sam zakaznio koliko ceni motor ili turbinu Quote Share this post Link to post Share on other sites