gasha 0 Posted September 9, 2010 ^^^ idi na limundo pa ces ga naci. Komplet auto je cenio 50 000 hiljada ali se mogu kupovati i delovi posebno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted September 28, 2010 posle zamene dva dela (step motor,senzor bregaste) auto je osetno popravio karakteristike u voznji (nema trzanja na malim obrtajima,na leru lepo radi...) ali ostao mi je problem sa povremenim otezanim paljenjem bilo hladnog ili zagrejanog motora. Posle par verglanja on upali ali nije to to... Neki dan sam vozio zenu i dete iz bolnice (postao sam tata) i auto koji je zadnjih par dana lepo palio nije hteo ni da stucne. Eto sta ce mi sin prvo pamtiti ... najpre auto vergla na prazno zatim to postaje jos nekako 'praznije' onda pocne da dobija gorivo i polako pocinje da stuca i onda posle step motor digne obrtaje i sve ok. citajuci po forumima cini mi se da je u pitanju senzor polozaja radilice. Interesuje me Vase misljenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ganci Thema 0 Posted November 25, 2010 Isto tako i meni pali ali majstor kaze da treba da se radi alnaser. Nekad nece uopste da zavergla pa ga kucne cekicem i onda pali ko mina Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted November 26, 2010 Meni se to desavalo na traktoru... Koliko vidim i kod saleta ti si se bas usrecio sa autom (barem prema tvojim recima). Koje ti je godiste auto? koliko je presao... Nisam nasao slike... Pozdrav i strpljivo u sredjivanju theme. Nemoj da odustajes jer ipak je to limuzina ko san. Ja sam moju hteo vec par puta da prodam ali kad sednem u nju,dam gas ma milina... I zeni se toliko svidja da nece ni da cuje da je prodam. Imas ovde par clanova koji te mogu posavetovati oko delova za njih i napred... Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 13, 2011 Da napisem jos nesto ,cisto da ne padnem u zaborav... Svesta se izdesavalo u zadnje vreme kako kod mene tako i kod lancie. Postadoh tata drz nedaj, opet htedoh prodati auto, presao sam nesto manje od 2000 km za godinu dana. Stoji mi u garazi... ALI zamenio sam par stvari koje su me nervirale i sada se vozim kao gospodin. otkrio sam iznenadjujuce malu potrosnju kada se vozi razumno bez cimanja i maltretiranja (moze i ispod 9), trenutno mi je problem auspuh koji vidim da je na jednom mestu probio . Mislim da bi mogli malo da se organizujemo mi sa themama pa da se skupimo na okupljanu da razmenimo iskustva i tako... Zao mi je sto ima dosta thema ali svi smo neaktivni na forumu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30956 Posted January 13, 2011 Ćale, neka je sa srećom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 24, 2011 (edited) upravo sam pricao sa covekom koji je iz svajcarske doterao kappu 2000 turbo 16v sa 205 konja i naravno nema papire i prodaje delove. Doterao je pre deset dana i sada nece da je kupusa jer ceka da neko kupi motor, a ako je raskupusa buduci vlasnik je nece moci cuti i provozati da vidi kakav je motor. E sad! cini mi se da je motor u mojoj themi isti takav i mozda ne bi bilo lose uzeti ovaj motor sa agrergatima pa se 'obezbediti' sa delovima ili probati nesto prepakovati pa dobiti jedan vrh motor. Covek ga kompletnog ceni 600 evra ali moce ici i dole,nadam se. Sta vi savetujete? PozInace auto stvarno izgleda svetski,koza,elektronika,ma ekstra,presao 210 000 servisna knjiga(moz biti a i ne mora) ... Ozbiljno sam zagrizao za ovu trgovinu u slucaju da je ovo moguce odraditi! Edited January 24, 2011 by gasha Quote Share this post Link to post Share on other sites
djape1977 32 Posted January 24, 2011 mnogo toga ti pasuje sa kape, od motora do sedista...mogao bi da se organizujes sa mancom koji je polupao kapu turbo da uzmete na deljaka, tebi motor, njemu skoljka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted January 24, 2011 Ne pasuju sedista. Prednja bi mogla da se ubudze,ali zadnje ne. Od mehanike motor i agregati pasuju,ali ne pasuje motorni racunar,hladnjaci. Djape ima pravo. Mozes sa Pedjom da se dogovoris jer njemu odgovara i hladnjak i limarija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 24, 2011 to sa deljenjem kape mi dobro zvuci. Samo da vidim da li je i Pedja zainteresovan... motor bi mi lego ko kec na deset Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted January 24, 2011 Evo i mene da se ukljucim u "deobu", daj telefon od tog sto prodaje Kappu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 25, 2011 ovo 'DAJ' je verovatno isto sto i 'super sto imas broj,molim te prosledi mi ga'? Stigao ti je... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted January 25, 2011 (edited) Pricao sa njim, trazi za motor 600 evra. Za mene je to mnogo para. Edited January 25, 2011 by sindrom Quote Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted January 25, 2011 Citajuci komentare o ovom strancu video sam da se radi o istom autu koji sam pogledao pre 2 dana. Posto se auto ne nalazi daleko od mene resio sam da svratim i da uzmem po neku sitnicu, ali covek nece nista da skida sa auta dok ne proda krupnije stvari pa nisam nista uradio. Stvarno steta sto ovakva kola ne mogu da se carine. Ova Kappa je bolja od pola Kappa koje se voze kod nas. Presla je nesto manje od 210 hiljada mada se po njoj to ne bi reklo. Motar je odlican i turbina deluje suva. Covek kaze da nije fabricka i da je skoro promenjena, ali ne zna koja je tacno stavljena. Gledao sam, pise Garrett na njoj. Cak sam je malo i probao, covek vozi samo italijane, zaljubljen je u njih, bice mu zao da je rasturi. Moja Kappa ima 150 konja i ide solidno, ali ono nije normalno. Pun gas drugom i tockovi proklizavaju dok ne napuni obrtaje. Strasno. Prvi put da sam se uplasio kad vozim neki auto. Nema sanse da ima samo 205 konja. Na zalost nisam je vozio dugo zato sto nema tablice, ali sam razmisljao da li da kupim motor. Trazio mi 600 evra sa svim agregatima kao i vama. Planirao sam da menjam auto pa mi se zato ne uzima, ali ce moj sledeci auto sigurno biti turbo i bar cipovan. Strasno je sta se gore baca, a mi ne mozemo da vozimo. Auto se sija bolje od moje Kappe, ko nov. Da li bi moglo nekako da se nabuzi da se ocarini, stvarno se isplati? Ima saobracajnu iz Svajcarske.Gledao sam motor i izgleda isto kao kod moje bivse Theme, i nosaci su igleda na istom mestu. Dobro bi joj leglo. Bas me interesuje ako bude neko od vas isao da je gleda, sta misli koliko ima konja. Ide nenormalno. Izvinjavam se sto sam se ovako raspricao ali me je auto ostavio bez daha. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 25, 2011 meni je rekao da je turbina neka jaca stavljena i da ima 260KS ! nisam to napisao jer sam bio sumnjicav ali izgleda da je tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted January 25, 2011 Ne mogu da tvrdim, nikad nisam vozio turbo 16v, ali mislim da obican motor ne moze da potpisuje svaki put kad dodas gas drugom, a gume su nove koliko sam video, nije do njih. Stvarno razmisljam da li da uzmem. 600 evra nije nista za ovo cudo. Daje covek sve kompletno samo da se nabaci. Steta je propustiti ovakvu priliku. Ali meni Alfa 166 zapala za oko. Samo nijedna 166 ne ide ovako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 25, 2011 koliko izadje da se ocarini taj motor i kakva je procedura? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted January 25, 2011 Moras biti svestan da motor sa agreatima znaci sa pratacim delovima na motoru. Tu jos fali ECU, imobilajzer,cipovi kljuceva,instalacija,hladnjaci,intercooler,creva i cevi klime,creva servo pumpe,poluosovine. Sve nabrojano ne pasuje sa 2.0 20v. Taj auto ne moze da se carini ni na jedan nacin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted January 25, 2011 A motor? On kaze da moze, ima saobracajnu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted January 25, 2011 Moras biti svestan da motor sa agreatima znaci sa pratacim delovima na motoru. Tu jos fali ECU, imobilajzer,cipovi kljuceva,instalacija,hladnjaci,intercooler,creva i cevi klime,creva servo pumpe,poluosovine. Sve nabrojano ne pasuje sa 2,0 20V. Taj auto ne moze da se carini ni na jedan nacin. ok za 2.0 20v a na moju themu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krsman3d 0 Posted January 25, 2011 Evo slike iz oglasa. Sta mislite, da li je ovo fabricka turbina?Sad sam zvao coveka i nabrojao ove delove gore i kaze da ih podrazumeva i sve ih daje za 600 evra. Znaci samo da se ubaci i gotovo. Tvrdi da motor moze da se carini tako da ne znam sta da radim. Hoce li jos neko da se prikljuci da uzmemo sve? Pitao sam ga i kaze da ako uzmemo vise stvari dobicemo jeftinije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 22, 2011 Moras biti svestan da motor sa agreatima znaci sa pratacim delovima na motoru. Tu jos fali ECU, imobilajzer,cipovi kljuceva,instalacija,hladnjaci,intercooler,creva i cevi klime,creva servo pumpe,poluosovine. Sve nabrojano ne pasuje sa 2,0 20V. Taj auto ne moze da se carini ni na jedan nacin. ok za 2.0 20v a na moju themu?Na tvoju temu moze sve osim instalacije i ecu-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted February 23, 2011 danas sam narucio a sutra ili prekosutra mi stizu turbina sa izduvnom granom i komplet usisna grana sa one 'famozne' kape iz osecine. Nije da mi je sve to preko potrebno ali rekoh sebi da kupim to zlu ne trebaalo... nisam siguran ni da cu ih ugradjivati u skorijem periodu ali neka se nadje. Jednom prilikom cu da 'iznenadim' moju staru... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted February 23, 2011 Usisna grana nije ista na kappi i themi. Moze da se zavrne,ali smeta pozarni zid. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciathema 1 Posted February 24, 2011 ^^^ ja sam na jednoj temi sa VIS izduvom zamenio sa izduvom za kappu turbo i sve je lepo leglo i nista ne smeta Quote Share this post Link to post Share on other sites