Coo 1 Posted November 16, 2007 Znači kad vidim onu kondenzaciju muka me hvata. By the way, jel se još nekom dešava na 1.9D kad ubacuje u rikverc, a auto ne stoji potpuno, oće malo da melje zupčanike? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 3917 Posted November 16, 2007 magljenje farova sam resio tako sto sam dobro zatvorio plastiku kada sam menjao sijalicu.do tada mi je suvozacki far maglio i na najmanjoj kisi.sada, da kucnem u drvo, nista! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 340 Posted November 17, 2007 sve sto si pitao je mana navedenih auta... predpostavljam da vozis Punto MK2.... kod mene je HGT i bilo koji mk2 koji sam probao ( u familiji od neki dan imam 2 punta mk2 HGT i 1.2 sporting) ima problema s rikvercom tj malo zapinje i nekad pravo tesko ide ubacivanje u R...sto se tice maglenja farova i to je boljka, negdje sam citao DIY tekst o tome al ne mogu se sjetit stranice i majmum sam jer nisam zapisao isti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 3241 Posted November 17, 2007 Mjenjac nema sinhronizovan rikverc, znaci stati skroz pa onda krenuti u rikverc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 3 Posted November 17, 2007 Jednostavan nacin za izbeci, voziti sa svetlima danju takodje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficoman 11 Posted November 17, 2007 U uputstvu pise da pritisnes kvacilo sacekas 2 sec pa tek onda ubacujes u rikverc i tada nece krcati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted January 14, 2008 Takodje, treba pripaziti pri menjanju sijalica da li je ona guma koja dihtuje far dobro uglavljena u zleb. Meni je jednom bila skoro ispala, pa sam je lepo vratio, farove imam uvek ukljucene i nikad mi vise nisu maglili farovi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 1294 Posted January 14, 2008 Meni je levi far počeo da se magli kada sam menjao sijalicu u mraku pa ga nisam zatvorio kako treba... Posle sam ga zatvorio kako treba, držim svetla stalno uključena, ali još uvek ima kondenza u faru. Moraće da radi fen za kosu - čim malo vremena uhvatim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 3241 Posted January 14, 2008 Uputstvo za rješavanje magljenja farova kod punta mk2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coo 1 Posted February 2, 2008 Čačkam danas oko kola, pa ajde i farove da "pogledam". Prvo sam hteo da ih skinem, ali neće da može bez branik da se skida. Staklo ne može da se skine jer je zalepljeno silikonom. Izvučem poziciju, provučem šipkicu sa krpom da vidim da li je zaprljan iznutra, kad jok. Od sve muke ga poprskam (spolja) po staklu sa onim za sjaj kabine (sa mirisom vanile :lool: ) . Far kao nov, izgleda je ustvari prednje staklo spolja malo ispucalo (Valeo far a od neke plastike je "staklo") pa je bio kao musav. Ako neko ima sličan problem, neka proba. Ne škodi u svakom slučaju, a čim ne škodi...Sve ovo za Punto 2... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted October 9, 2009 Danas sa Erorom resio magljenje farova po proceduri koja je u prethodnim postovima objasnjena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
error 0 Posted October 9, 2009 kako znaš da smo rešili? jesi li se vozio po kiši negde danas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted October 9, 2009 Pa idem sada na perionicu i ako ne bude pustalo uspeli smo, siguran sam da smo resili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted October 11, 2009 E pa sada sam siguran da smo resili... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted October 11, 2009 taman na vreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
MACAK_FROM_CACAK 0 Posted February 18, 2010 Ovaj gore link iznad za resavanje zamagljenosti farova ne radi nesto, nece da se ucita... ako ima neko neki drugi neka postavi.. hvala unapred!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ljuba.b 0 Posted February 18, 2010 Dok ne nađem "vremena" da ih lepo uradim i stavim ksenone ostavio sam poklopce otvorene i nigde ni kap. Valjda od toplpte farova sve ispari. I ranije sam znao da ih držim otvorene dok ne izađe vlaga ali kad ih zatvorim opet bi se nešto kondezovalo i ako sam uvek vozio sa upaljenim farovima. Inače i guma i poklopci stoje kako treba ali vlaga negde nađe put. Znam da nije pravo rešenje ali ja ih držim sa odškrinutim poklopcima već par meseci i sve ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvilotic 0 Posted March 31, 2010 ...samo što sam rešio magljenje farova,uz pomoc forumaša, opet problem sa farom. Da li je moguće i kako rešiti problem koji je na slici. Dodje mi da pojedem celog Punta kao Kareli. Ako Boga znate, pomagajte !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted March 31, 2010 prasina/prljavstina iznutra?skidanje fara, rasklapanje, pranje iznutra, sklapanje, vracanje fara. Usput tutnes i 4300 K, fino sastelujes sve i miran si. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilosLB 9 Posted April 1, 2010 Upravu je,to ti jedino resenje,samo prljavstina iznutra.Error resava te probleme,tako da ga kontaktiraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvilotic 0 Posted April 1, 2010 Hvala na odgovorima. Sad znam šta mi je činiti, samo da se sklope još neke kockice (plata, slobodno vreme i da Error ima slobodan termin), pa eto i mojih ksenona, pa ću da Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakashi 3 Posted June 7, 2010 ja sam pre neki dan otvorio desni far a iz njega mi je voda iscurela Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole DMC 0 Posted May 22, 2011 I kako na kraju resiti "magljenje" farova na mk2? AKo skinem poklopac onda ce uvlaciti prasinu unutra pa ce i to kasnije napraviti problem?Postoji li neko drugo resenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted May 22, 2011 ^ Otvore se farovi za sta treba i vestine i alata ako zelis da se ne vidi da su ikad bili dirani, ociste se iznutra-srede-poliraju, zastite spolja - picnu kao da su iz fabrike.Ako treba, ivica na spoju prednjeg i zadnjeg dela fara [patrica-matrica varijanta] se obradi-koriguje da bi bolje dihtovalo, a onda se najkvalitetnijom masom za zatvaranje farova isti zatvore. Ostave se bez diranja 10-12 sati, a onda se vrate nazad.Naravno, imanje i pravilno naleganje poklopaca se podrazumeva. Priveremeno resenje: kad zavrsis sa voznjom a vidis da su farovi zamagljeni, sa kondenzom - skini jedan poklopac sa zadnje strane i ostavi tako. Kad krenes ponovo da vozis obavezno ga vrati!! Ovo je nekako najprakticnije da uradis kad zavrsis sa voznjom tog dana.Trajnog i kvalitetnog resenja na zalost nema osim da se farovi otvore. Quote Share this post Link to post Share on other sites
phoenixos 0 Posted May 23, 2011 eo da se i po prvi puta javim na ovome forumu sa necime gdje mozda mogu pomoci , meni je kolega negdje prije vidjevsi sliku mog puntakisa i da su mu zamagljeni farovi predlozio da ispod one gume od poklopca fara stavim komad obicne zice duz poklopca fara i onda na to ponovo vratim gumu i poklopac tako da se pojača dosjed poklopca i sam dihtung fara nasto sam naravno to i isprobao jer nisam imao sta izgubiti i eto otada mi se jos nisu zamaglili farovi nijednom... eto tako je to kod mene rijeseno ... ako nadjem slike a imam ih negdje postaviti cu ih ... Quote Share this post Link to post Share on other sites