Jump to content
FAS Goran

ljuba.b

Members
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

About ljuba.b

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/06/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mmabeograd.org.rs/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    PUNTO JTD
  1. Gde se nalazi Zlaja/Simke, imam isti problem, ne rade komplet levi mogavci, nisu osigurači ni sijalice. Skidao sam tablu sa osiguračima-bsi i nisam našao ništa sumnjivo, imaju dva releja ali su lemovi u redu, nisam imao pri ruci druge da zamenim pa neka uradi majstor.
  2. ^^^ Moja nisu miromoto. Fiat original kako je fabfika stavila te 2003-će. Kao po pravilu, dalje bacaju na desno nego na levo, da ne zaslepljuju. Ali opet slabo svetlo u odnosu na druge bez ksenona.
  3. ^^^ Fabrickia sočiva, i ksenoni sa oglasa (h1 valjda), kao slim balasti. Dobro raspoređuje svetlo, dobar cut-off. Količina svetlosti je mala. Radio više ne može da se koristi.
  4. I ja sam skoro bio "pacijent". Na mom puntu II farovi su bili katastrofalni, jace je sijao migavac kad se upali. Stavio sam ksenone ali je situacija i dalje bila jadna, pa sam zakazao termin i evo rezultata: U principu sam zadovoljan, sija mnogo bolje nego ranije, ali još nije na nivou punta IIb novog bez ksenona -fabričkog koji sija fantastično. Čekao sam malo duže nego je bilo dogovoreno, valjda je bila gužva i imao sam nesreću da baš u toku radova crkne jedan ksenon pa sam morao da dokupim, vidi se razlika u boji, mada bi oba trebalo da su 4300.
  5. Treba mi samo ovo sranjce 20x10 cm otprilike, njega nema posebno? Moja konzola je malo drugačija, gornji deo se završava pre menjača, nije ovako izjedna. Nadam se da je piksla ista?
  6. Pozdrav! Jel imaš zadnji deo centralne konzole-pikslu ( na podu za zadnju klupu, između sedišta), fali mi već godinama ,kupio sam auto tako. Crne je boje, nije mi problem da sačekam ako može da se nabavi.
  7. Kada otprilike dolaziš do BG-a, interesuje me ugradnja alarma, pošalji molim te poruku na pp. Imao sam obijanje auta i ukrali su mi radio, pa mi treba nešto da svira.
  8. Moj "tup" kad pustam kvacilo se u međuvremenu izgubio, i sve fercera ok, bilo je izgleda potrebno neko vreme da sve legne kako treba.
  9. Loš akumulator, ili nije stegnuta klema dobro. Izgubio je napon u momentu paljenja i resetovao se.
  10. Potrebna mi je pomoć znalaca, naime imam(žena) asus eee, 10 inca, neki atom procesor na 1.6; i hteo bi da ga reinstaliram posto je jako spor ( ne radim nista a procesori na 50% opterecenja, cim ga malo opteretim ode na 100), imam disk sa xp-om kojim dizem normalne kompijutere, ali ovome nema gde da se gurne. Da li je dovoljno prebaciti sadrzaj diska na usb ili postoji jos neka procedura da bi govno radilo? Ukoliko neko zna ili zna nekoga ko zna ( link sa objasnjenjem, uputstvom ili slicno), bio bih mu zahvalan.
  11. Ja sam hteo da zamenim taj famozni nosac i ocistim dizne, ne bi li se "resio vibracija", ali mi nas cenjeni majstor(miki) kaze sve ti je u redu, ne bi nista dobio, samo bi bacio pare. Izgleda da mora malo da vibrira jtd, doduse moj je punto al je slicno i kod kolega sto imaju stila.
  12. Dana 02.06 u prostorijama firme "Diogen" u centru Surcina Paraglajding klub košava organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija počinje u 13.00 časova a trajaće dok bude bilo zainteresovanih davalaca. (nadamo se do 18.00) Cilj akcije je prikupljane što više jedinica krvi za beogradski zavod za transfuziju i promocija paraglajdinga kao zdravog adrenalinskog sporta. Pozivamo sve one koji žele da pomognu nekom kome je pomoć naj potrebnija da posete ovu akciju. Za sve učesnike obezbeđene su majce i sendviči. Očekuje se dolazak više informativnih kuća koje će napraviti reportaže o ovom događaju. Više informacija na http://www.paraglajding.org/
  13. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Znači ništa od kućne radinosti. Koliko je otklanjanje problema teško? Vremenski i finansijski?
  14. Imam isti problem. Naizgled bezazlena stvar koja mnogo nervira. Ručica se ne vraća više sama u centralni položaj već ostane levo ili desno. Pa kad iz druge hoćeš u treću on klizi u prvu, nema sile opruge koja ga tera prema centru. U pitanju je punto 1.9jtd. Prskao sam wd-om sajle ispod akumulatora i tu izgleda sve ok. ništa nigde ne glavi. Gde se nalaze opruge koje vraćaju ručicu u centralni položaj? Jel može da se reši u kućnoj radinosti ili mora kod majstora?
  15. ljuba.b

    Vicevi 120%

    Prozivka za reno Ako je fiat 500 fića onda je reno klio . . .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...