Jump to content
FAS Goran

Nikolatj

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Nikolatj

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Subotica
  1. Vrata mi se tesko otvarala par dana i u istom danu mi crkla i unutrasnja i spoljasnja kvaka. Skinuo sam srafove sa tapacira i odmakao ga malo, medjutim od lima ne mogu doci do brave. Kako dalje? U pitanju je stilo sa 3 vrata. Hvala unapred!
  2. Sve sam pregledao, nigde se ne spominje alnaser u semi.. Da li uopste postoji osigurac za alnaser? Ne znam sta bi moglo drugo, nista se ne desava kad okrenem kljuc.
  3. Pozdrav! Zanima ma da li ima neka sema sa osiguracima, nisam uspeo da je nadjem. Zanima me da li je do toga, kada okrenem kljuc, nista se ne desava, a cale je pre toga krenuo da pali dok je auto bio u brzini..
  4. Pozz! Zanima me sta znace ona tri pecata u boji na oprugama? Kupio sam jednu polovnu oprugu, na mojim oprugama ima dva zuta pecata i jedan braon, a na ovoj kupljenoj dva zelena i braon (ako se ne varam). Dakle, samo me zanima da li to znaci da nisu iste, tj da ta nije za moj 1.9 jtd 3v?
  5. Pozdrav. Imam stila sa active opremom, fabricki cd radio. Ne bih nista menjao oko zvucnika, samo bih da ubacim aktivan subwoofer (ili zasebno pojacalo i subwoofer). Na koji nacin je to izvodljivo, da li radio ima izlaz za pojacalo? Mislim da bi to bilo sasvim dovoljno, cisto da mu da malo jaci zvuk.
  6. Pozdrav! Nikako da nadjem na forumu, zanima me samo da li Stilo JTD 85 kw iz 2003 ima cut off ventil, tj da li prekida dovod goriva u motor prilikom motornog kocenja? Hvala unapred!
  7. Hvala na objasnjenju, nadam se da cu uspeti i ja, planiram da ugradim na stilu.. Nego zanima me ta marka SCORPION, da li neko zna kako se pokazala? Ima je i kod nas na buvljaku, pa da li da pazarim..
  8. Ne znam, radilo mi prvih par dana i to je to, od navedenih problema nisam imao ni jedan. A zatvarao je i kad izvadim kljuc sigurno. A koliko dugo si imao to? Ja kupio auto i nakon 2-3 dana ode, nece vise..
  9. Trebaju mi tapaciri vrata za stila 3 v. Ako neko ima, ili zna gde da pogledam neka pise, svaka informacija korisna. Hvala unapred.
  10. Da li neko zna cenu i mesto gde se mogu nabaviti polovni tapaciri vrata? Okolina Subotice pozeljna..
  11. Da ne bude zabune, zanima me samo gde u Subotici da nabavim modul za daljinsko zakljucavanje i koju marku? Eventualno ako neko zna i cenu ugradnje bilo bi super. Hvala.
  12. Nece sad da ga j**es, nisam pametan. :/ Jel zna neko gde mogu da nabavim modul za daljinsko? Ja sam iz Subotice..
  13. Kako da proverim da li imam alarm? Prva dva-tri dana je sigurno radilo, bas sam pokazivao ljudima, nije da je samo jednom. I da, oba prozora je zatvarao. Idem sad da pokusam sve nacine, pa se javim.
  14. Da, ali na stilu vec ima sve to fabricki, samo se kljuc sa dugmicima negde zagubio. Meni sad samo treba daljinac, pa me zanima cena tog tzv modula. Majstor mi trazi 50 evara, to mi je malo cipos!
  15. Ovako, uz auto sam dobio samo kljuc bez dugmica za daljinsko zakljucavanje, alarm nemam (ne blinkaju mi zmigavci kad zakljucam\otkljucam) i nemam nikakav taster pored kljuca. Kada sam ga kupio redovno je zatvarao prozore par sekundi nakon sto zakljucam, (u onom periodu dok lampica na vratima trepce, ako se ne varam). Sto se tice zatvaranja ili otvaranja prozora, u zavisnosti na koju stranu okrenem kljuc, to radi. Problem je sledeci: kako da povratim tu funkciju, da mi sam zatvori prozore nakon sto zakljucam. Auto sam kupio pre 10-ak dana tako da jos ucim cake. Ali to mi je definitivno radilo u pocetku, pomagajte ako sta znate!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...