Jump to content
FAS Goran

nikola97

Members
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

About nikola97

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Jeep renegade

Recent Profile Visitors

3954 profile views
  1. Nisam davno bio na ovom forumu, ali sad citam koliko je kostao 500L sa subvenciom kod nas 2013god. Kakva subvencija od 3000e ??? kada je u Spaniji 2013 god 500L bio jevtiniji i to bez subvencije. Dokaz, slika iz Madrida napravljena 2.5.2013 +4 godine garancije
  2. Pozdrav, Posle predjenih 140k kilometara i punih osam godina druzenja sa ovim GP bilo je vreme da se parkira do daljnjeg. Uz redovan servis nikakav problem nisam imao. Necu se rastati sa njim jer prelazi u ruke supruge. Drugim recima GP je zamenjen za nesto novo, ali se ipak ostaje u FIAT familiji.
  3. Delta i MiTo sa prelepom crvenom bojom :heart:
  4. @BaneJ Kanibal TC Piramida
  5. Sta se desava, sto ga jos ne vidim kad prolazim?
  6. Po papiru isto trose. Nisam radio veliki servis, tek me ocekuje to da radim. Samo menjaj ulje i filtere i vozi. Gde god da sam citao o 1.2 sve se svodi da nema dovoljno snage, a da se neko konkretno zali na motor to ne, kao ni ja. Kao sto sam naveo, jako sam zadovoljan sa GP. Motor mora da se cuje inace auto nije upaljen A sto se tice odrzavanja ja ti nisam merodavan. Stvarno sam promenio samo par sijalica i to je to. Meni je trosio od 5,5l pa sve do 8l.Za ovakav motor mora da ti je noga malo laksa jer on ipak vuce 1000kg plus tezunu putnika. @NED Oooo i te kako je veliki pomak u odnosu na punta.
  7. Ova slika je sa Eng.foruma, ja imam nameru da isto izvučem aux ali cu ga postaviti u naslonu za ruku
  8. Malo je ružnjikavo da ti viri ovaj kablić za mp3; razmisli o ovome:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...