Mihailo92 21 Posted June 5 Ćao drugari, neobičan problem. Promenio sam bateriju na ključu i ne mogu auto da upalim, imobilizator se aktivira. Rezervni ključ koji nema daljinsko otključavanje radi bez problema. Vratio sam staru bateriju ista je stvar. Da li neko zna rešenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16522 Posted June 5 (edited) Moraš kod ključara sa kompom da se ponovo upare Edited June 5 by neshtry Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihailo92 21 Posted June 5 Da li imaš predlog za nekog u Bg? Može i u pp da mi pošalješ. Treba mi za danas hitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16522 Posted June 5 Ne živim u BGD,ali ima i na forumu i na Google Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18922 Posted June 5 @Mihailo92 Proveri da li je ampulica imma na mestu. Posto znam da imas dijagnostiku, samo odradi ponovnu prijavu kljuceva na sistem. Podesavanja za immo i daljinac su u Body Comp sekciji. Treba ti elektronski Code vozila (imas ga na kartici). I u procesu moras da dodas sve kljuceve koje imas. U suprotnom, oni koji budu van procedure nece raditi. Quote Share this post Link to post Share on other sites