Jump to content
FAS Goran

Mihailo92

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Mihailo92

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Tipo 1.4 Lounge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da li imaš predlog za nekog u Bg? Može i u pp da mi pošalješ. Treba mi za danas hitno.
 2. Ćao drugari, neobičan problem. Promenio sam bateriju na ključu i ne mogu auto da upalim, imobilizator se aktivira. Rezervni ključ koji nema daljinsko otključavanje radi bez problema. Vratio sam staru bateriju ista je stvar. Da li neko zna rešenje?
 3. Tebi će proći 99% jer ti je radio, tj. modul iz Češke. Barem koliko sam ja čitao. Arapske verzije modula ne mogu da budu aktivirane sa AA.
 4. Ako si iz Bg-a mogli smo ti aktvirati AA Samo da uradiš update pre toga. Mislio sam da hoćeš sam da je aktiviraš.
 5. Ima uputstvo, postavljano je i ovde. Potrebno ti je: Da ažuriraš firmware na određenu verziju (u uputstvu stoji koja). Ovo je što traje dugo, tipa 40-ak minuta a traba auto da ti stoji upaljen. Laptop Multiecuscan Obd2 (kvalitetan) Proveren plavi (blue) adapter. Ostatak posla se završi za 10 minuta. Detalje o kodovima imaš u uputstvu.
 6. Uspešno uključen AA, konačno Kao što sam i mislio, problem je bio plavi adapter. Da li ste vi, koji ste naknadno omogućili AA, ažurirali firmware nakon te procedure, i da vam je AA ostao omogućen? Takođe, da li je potrebno da svaki inkrementalno ažuriram ili mogu na poslednji odmah?
 7. Ja sam još krajem avgusta naručio i nisu stigli. Tj. samo adapter. Znam da nije tema za to, ali kad već ne postoji ispravan plavi adapter u Srbiji, mora da se naručuje, da li naša carina to ne dozvoljava da se uveze? Kao da mi je tako ostalo "u uhu" kad mi pošiljka nije došla da sam se setio toga, ali moguće i da grešim
 8. Pokušali smo da ubacimo Android auto (pretpostavljam da je to na CAN mreži) i to je aktiviralo da treperi kilometraža. To me manje nervira ali sam primetio da kada su mi svetla upaljena i ugasim auto led dnevna i stop svetla neće da se ugase i pitanje šta je još se zeznulo. To me najviše i brine. Ono šta se desilo jeste da je poznanik preko Alfa obd aplikacije pokrenuo aktiviranje AA i Car play-a (na mobilnoj aplikaciji ima ta opcija zasebno) i to je zeznulo proxy i mislim ovo sa svetlima (ne sećam se da je taj problem postojao ranije). Radim do 4, pa ako si još na poslu nakon toga mogu odmah doći? Probao bih drugu elm, moguće da moj zeza. Svakako imaš li preporuku gde u specijalnim servisima da uradim to ako ne uspemo? Možeš mi naravno i u PP poslati.
 9. Program Multiecuscan i AlfaOBD isto reaguju. Elm je ovaj sa slika.
 10. Koji plavi (A5) kabal koristite za Fiat Tipo? U pitanju je 2017. godište tako da ne bi trebao da ima zaštitu. Preko firme obd2 sa uzeo jedan i ne radi proxy.
 11. 3. dan čačkanja oko android auta i mislim da mi plavi a5 adapter ne radi kako treba jer kad njega priključim ne mogu da uradim proksi do kraja. Koji preporučujete provereno da radi? Može i u PP.
 12. Može li ovde ili u PP koji obd provereno radi? Planiram u narednom periodu da čačkam ovo pa da se spremim Sutra ću da proverim verziju firmware-a. Do koje verzije radi ovaj metod? Nikad koliko znam auto nije ažuriran.
 13. Samo potvrđujem to što si rekao Više me zaninao rang cena za originale, prednji su još uvek ok, ali biće momenat, u ne tako dalekoj budućnosti, da se menjaju. Po običaju to ide na brzinu, pa bar da budem spreman. Mitutoyo sam koristio na Bravu brisače ali svi su (uključujući i AeroTwin) brzo habali. Doduše moguće da je tu bilo delom do šoferke, delom do motorića brisača koji je imao luft.
 14. 4K nije preskupo za par kvalitetnih brisača. Imaš li preporuku gde uzeti? 5K za zadnji je stvarno suviše, to će def da rade gumice nove ako se mogu promeniti, a pretpostavljam da mogu
 15. Drugari pitanje i preporuka koja bi mi trebala je u vezi sa brisačima. Pre par godina čuh od prodavaca da su najbolje metlice OEM, pa da li njih uzeti i gde? u pitanju je Tipo HB 2017. Nešto mi je računica za zadnji brisač da uzmem samo gumicu (vidim da se odvojila gumica pozadi), a kad budem napred trebao da uzmem OEM ukoliko su tako dobri i nisu baš preskupi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...