MiloshBg 14 Posted April 8 Na prodaju nove eibach opruge za Nuova Bravo. Odgovaraju za sve varijante dizel motora - 1.6, 1.9, 2.0. E20-30-012-02-22 Spustaju 30/40mm napred i 30mm pozadi. Lepo rade u kombinaciji sa fabrickim amortizerima. Opruge sem izgleda pruzaju izuzetan osecaj u voznji. Upravljivost je odlicna, auto na volanu bude mnogo direktniji. Kontakt na 060/395-27-06. Cena 22000 din. Za ozbiljne kupce i forumase popust. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 1626 Posted April 8 @MiloshBg Lepo bi bilo da i mi sa jeftinijim ulaznicama vidimo bar sličice. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 14 Posted April 9 Izvolii 1 ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 1939 Posted April 9 Oho, sportline, ove spustaju 45-50mm napred, 30mm nazad, Pro kit je 30/30mm mislim. Bar po katalogu tako jeste (bar za moj 1.9 88kW Bravo dizlo). 1 Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 14 Posted Friday at 07:47 PM Posto kolega napravi oglas kad i ja i otera me u minus... Cenu moram spustiti ispod njegove da bih nadam se bio konkurentan. Cena mojih opruga je 18000 din. Opruge su mi potpuni visak i od kolege gore sam i ja nabavio jedan komplet za moj auto doduse za veci novac, a u medjuvremenu dobih jos jedan komplet istih na poklon... a poklon se ne prodaje. Poklon sam zadrzao za sebe a ove koje sam pazario su za dalju prodaju. Srecna kupovina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
simonen 32 Posted Friday at 08:54 PM oufff,sory.....dok ne prodas svoje opruge,ja cu stopirati prodaju za Brava na forumuSent from my SM-G770F using Tapatalk 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites