pjaf 2 Posted April 23, 2016 Unapred se izvinjavam ako ponavljam pitanje ali pišem preko telefona, i razumeo sam da se pitanja postavljaju ovde.Problem je sledeći, vozim lanciu Y10 93 god. sa CVT automatskim menjačem. Kada auto radi i prebacujem menjač iz parkinga u D( drive) ili R (reverse) menjač čuje se zvuk ustvari signalizira kao kada je auto ugašen a ja menjam brzine ili kad ugasim auto a menjač je ostao u D što je normalan zvuk ustvari nazovi signal koji vas upozorava da menjač vratite u P. Ovaj zvuk je počeo da se javlja čak i u vožnji što naravno nevalja.Menjač se inače normalno ponaša u vožnji pa me interesuje da li uopšte smem voziti auto kako ne bi nešto pokvario još više ili je možda pobrljavio komp pa daje pogrešan signal ili odmah da zakažem kod Gorana. Izvinjavam se zbog opširnog pitanja ali nisam mogao jednostavnije, hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9506 Posted April 23, 2016 Klik ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/41830-lancia-y-12-8v-automatik-koje-ulje-za-menjač/#comment-1329571 Pogledaj ponekada privatne poruke. Quote Share this post Link to post Share on other sites