Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Otvoren nov prodajni salon Alfa Romeo i Jeep

Recommended Posts

Modeli JEEP i Alfa Romeo od danas se nalaze u novom, redizajniranom, prodajno servisnom salonu Auto kuće KOMPRESOR, u Ulici Žorža Klemansoa na Dorćolu. Ovaj ovlašćeni prodavac i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles (FCA) za FIAT i FIAT Professional program u Rakovici, od danas će na novoj lokaciji u unapređenom prostoru  nastaviti aktivnost za premium brendove.

 

post-3-0-69478800-1435676563_thumb.jpg

 

Svečanom otvaranju prisustvovali su mnogobrojni klijenti, predstavnici medija i uvaženi gosti, a prisutnima se tom prilikom obratila Ivana Blečić, generalni direktor AK Kompresor i poželela dobrodošlicu svima, a potom i komercijalni direktor kompanije FCA Srbija g. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli): ''U ime kompanije FCA Srbija želim da izrazim zahvalnost Auto kući Kompresor na uspešnoj višegodišnjoj saradnji i doprinosu u prodaji i promociji naših brendova. Kao ovlašćeni prodavac i serviser vozila grupacije FIAT Chrysler Automobiles, Auto kuća Kompresor predstavlja značajnog i pouzdanog partnera u Srbiji.''

Verovatno najpoznatija vozila dizajnirana u SAD dolaze iz porodice JEEP. Kao opšti naziv za SUV vozila, JEEP predstavlja simbol slobode, avanture i slobodnog duha. Kao terenac najvećih mogućnosti i vozilo koje se ističe u urbanom prostoru, JEEP predstavlja jedan od najželjenijih brendova. Od 2011, JEEP kao deo FCA Srbija postao je brend koje se na srpskom tržištu predstavio celokupnim programom: Renegade, Wrangler, Cherokee i Grand Cherokee.
Alfa Romeo predstavlja sportski duh game FCA brendova. Poznat po svom dizajnu i izvrsnim karakteristikama, ovaj brend je proslavljen među ljubiteljima dinamične vožnje. Ovaj brend sa dugom tradicijom i legendarnim modelima kao što je Giulietta, više puta restilizovana tokom proteklih godina, sada predstavlja svoj novi DNK kroz model 4C. Kompletna linija predstavljena na lokalnom tržištu sastoji se iz modela MiTo, Giulietta i 4C.

 

post-3-0-34149100-1435676568_thumb.jpg

 

AK Kompresor  je u julu 2010. godine postala deo dilerske mreže FCA Srbija i zvaničan prodavac i serviser FIAT vozila, a od 2011. godine i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, JEEP i Dodge. U okviru AK Kompresor, osim prodajno servisnog centra FIAT u Rakovici, koji se sastoji od prodajnog salona i dva servisna prostora za FIAT putnički program i FIAT Professional program dostavnih vozila, preseljeni salon premium brendova na Dorćolu u ponudi ima modele JEEP i Alfa Romeo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jbg sad se izgleda kaže čEroki... reče čovek dva puta, ne verujem da je lapsuz... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bejah pre neki dan u ovom salonu i sedeh u onoj crvenoj Giulietti i nemah pojma da je tek otvoren salon :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jbg sad se izgleda kaže čEroki... reče čovek dva puta, ne verujem da je lapsuz... 

Meni je drago da neko konačno pravilno izgovara  :)  :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...