Tadej 319 Posted February 14, 2021 Stvarno nemam pojma, sacekaj nekog drugog za odgovor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 488 Posted February 15, 2021 7 hours ago, Nemix said: Jel se nekada desilo da udje u gresku kada se zameni akumulator. Pre zamene je radio ok. Jel ima neki reset ili nesto nasta bih trebao obratiti paznju Postoji citav niz setovanja za taj menjac, ali zamena akumulatora ne bi trebala nista da promeni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nemix 0 Posted February 15, 2021 1 hour ago, Goran Zemun said: Postoji citav niz setovanja za taj menjac, ali zamena akumulatora ne bi trebala nista da promeni. Zanimljivo mi je samo to da se povezalo sa zamenom akumulatora Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19687 Posted February 15, 2021 Idi negde da ti očiste sve greške,pa prati,ako se pojave opet pravac u servis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oci4 0 Posted September 4, 2021 Pozdrav svima interesuje me da li neko zna da mi objasni ili jos bolje ako ima sliku da mi posalje gde se nalazi senzor temperature ulja u menjacu kod fiat punta 1.3 multijet automatika Quote Share this post Link to post Share on other sites
Novak 0 Posted December 1, 2024 (edited) Kakvo je iskustvo sa kvačilima Dualogic menjača? Kada je vožnja 90% samo grad stani kreni. Jel istina da zbog načina rada samog menjača kvačilo traje duplo manje tj duplo brže se haba, probada pa je potrebna zamena? Edited December 1, 2024 by Novak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 488 Posted December 2, 2024 21 hours ago, Novak said: Kakvo je iskustvo sa kvačilima Dualogic menjača? Kada je vožnja 90% samo grad stani kreni. Jel istina da zbog načina rada samog menjača kvačilo traje duplo manje tj duplo brže se haba, probada pa je potrebna zamena? Zavisi u kom autu i koji model dual logic menjača. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Novak 0 Posted December 9, 2024 On 12/2/2024 at 7:03 PM, Goran Zemun said: Zavisi u kom autu i koji model dual logic menjača. Pa u pitanju je Fiat Panda 1.2 8V 60KS 2008godište sa Dual logic menjačem. Prijatelj koji ju je dovezao iz Nemačke kaže da je tamo svake 2 godine menjao kvačilo (tj na svakih 50.000km). Vožnja mu se sastojala samo: kuća - poso - kuća tj 90-95% samo gradske vožnje stani kreni. Da li je to normalno? Ili je on tom menjaču-kvačilu vadio dušu tj nije znao da vozi taj auto pravilno? Tipa non-stop na semaforu držao nogu na kočnici ili slično. Taj auto treba da predje u moje vlasništvo pa sam skeptičan oko samog trajnosti kvačila prvenstveno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22512 Posted December 10, 2024 @Novak kod tih menjaca ne mora da se drži kočnica na semaforu. Nije to klasican automatik da krene cim pustis kocnicu,tek dodavanjem gasa auto krece inace se pustanjem nozne kocnice dok stojis ponasa kao da je u leru pa na ubrdici moze da krene unazad i obrnuto za nizbrdicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Novak 0 Posted December 12, 2024 On 12/10/2024 at 5:27 PM, Axic said: @Novak kod tih menjaca ne mora da se drži kočnica na semaforu. Nije to klasican automatik da krene cim pustis kocnicu,tek dodavanjem gasa auto krece inace se pustanjem nozne kocnice dok stojis ponasa kao da je u leru pa na ubrdici moze da krene unazad i obrnuto za nizbrdicu. E pa da vidiš, to je to ... Niko ne zna da ti objasni kako se pravilno vozi Dulogic menjač. Svaki automehaničar mi je objasnio da se vozi potpuno isto kao ostali automatski menjači u novijim vozilima i premium markama. Sad vidm da svakim automatski menjač kako god se on zvao ima neka svoja pravila za pravilnu vožnju koje treba poštovati. Quote Share this post Link to post Share on other sites