Jump to content
FAS Goran
Milutinac

Savet oko eventalnih limarskih radova - StiloStena

Recommended Posts

Traziti deo u boji auta je suluda varijanta zato sto cete se iznervirati dok ga nadjete a drugo sto ce vam svako dici cenu jer preskacete farbanje. To je bezobrazluk ovih trgovaca polovnim delovima a I moze im se! Ni jedan auto po boji nije isti uprkos robotskom lakiranju u fabrici.

Nece samo prvo moras da pitas jel imaju to sto ti treba,koliko para i kad ti on na to odgovori ti mu kazes ok a u kojoj sve boji imate? Tako sam ja radio. Inace ako ga odma pitas treba mi crni branik onda oce da dignu cenu :)

Ne brini Buco :thumbup:

Ima jedan negde kod Cacka, ima oba dela, cena 150 evra ali kaze da su kao novi...u super stanju
A cekam Makija Sabac - bas danas treba da zovem, kaze da bi bilo 100 evra, ali trenutno nema...a sad za razliku u boji ne mogu toliko da gadjam, samo da se poklopi kod boje i bice ok

Edited by milutin-NS

"U kojim bojama sve imate? - Koja vam treba?"

Ti mu kazes u kojoj ti treba. :D Lepo sam napisao prvo pitas jel ima i koliko para pa tek onda kazes u kojoj sve boji imate ili jel imate li u crnoj boji,sve jedno. Ti si vec pre toga dobio odgovor da ima i koliko kosta e sad ostaje samo jos ovo jel ima u crnoj boji ;)

Ja sam tako radio kad mi je trebalo nekih delova za clia. Ako ih pitas odma lupam jel imate crni branik? Ako ga ima cena ti odma skace za 20-30e. Zato prvo pitas kao ja sto sam ti napisao i bice ok ;)

Retki su posteni koje I ne interesuje koja ti je boja automobila.

Evo jedino do sada sto sam uspeo da nadjem je ovo dole, sad mi covek poslao slike, ima i vrata gepeka i u dobrom su stanju koliko sa slika vidim

Sta mislite da li ovo plasticar moze lako da resi?

image_142cef2eba31d61438843e298c251e0870

image_f1ab3cf2aadcb02a8dbf49e7315d329b76

Hmmm...ajd ovako, pitam jel moze nekako sve to da se izbegne pa da izadje jeftinije, da se samo sredi ostecenje i to ofarba, jel moze to da ispadne ok?
Znaci da kazem - ne posao za limara/farbara vec za plasticare...

Mora da se farba makar na fleku jer ce plasticar variti parcice i tu pukotinu i onda mora da izbrusi varove, prekituje da se nebi poznavali

Nista izgleda od otpada i nalazenja delova u istoj boji...sutra ide kod limara, rade se oba krila (levo je ugrizao ker...pokazacu vam slike - haos, a desno je brat ocesao na neko drvo), rade se gepek vrata i zadnji branik...

Slikacu sutra pre, slikacu i posle, pa cemo da vidimo kako je odradjeno...

Pa ne bi verovao sta se desilo...ker, dzukela neka lokalna je vijao macku, macka uleti na sus-pleh ili tako negde vec, sakrije se, on uhvati krilo tacno iznad gume i poceo da vuce, kida...

To od njegovih zuba bukvalno izgleda kao da je medved kandzom zakacio jedno 15cm i otkidao onako...slikacu bas sutra, ima tome vec jedno godinu dana kako se desilo, pa evo sada prilike da se i to resi...

Ma kraju se prica zavrsila ovako, vidite tu branik i gepek vrata kako su radjena...
A ovo na krilima, jedno je kako sam rekao od ujeda kera i drugo je brat zakacio na neko drvo...sta reci

Limar je odlicno uradio, zaista gledao sam ga pod onim neonkama posle, nista ali apsolutno se nista ne primeti, ni gde je bilo cak

1383091_552803531519689_8746776802998543

10353545_552803481519694_377297714035952

10409594_552803488186360_397703963049863

10610778_552803524853023_258511529674712

10671361_552803538186355_644055316683847

10801854_552803484853027_357597346822862

Bas ga nesto sredjujemo u poslednje vreme, nabavljeno i kuciste filtera vazduha, protokomer nov dobio, sve spremno za mali servis, termostat cemo da sredimo...mora da bude bar na zavidnom nivou, jest` da je JTD ali... :D

PS - kad ga opere brat stavicu slike, ali bukvalno sjajno odradjeno...

Edited by milutin-NS

Jeftino bre :D

Za te pare vredi rizikovati :D

Nekoliko ljudi koje znam su placali po 40-50 evra deo...

Edited by Mi An