Jump to content
FAS Goran
nesha79

Fiat 500L - presvlake

Recommended Posts

Da li je neko vec kupio neke presvlake i kako ste zadovoljni. Znam da na netu imaju neke koje kostaju okruglo 100E, ali navodno po meri i birate materijal, bou itd, i znam da su ih imali u AK gde sam kupio auto po nekoj ceni od 7-8000 dinara ( naravno ne orig ). Iskreno meni ni sad nije jasno na 500l nacionale koje mi vazdusne jastuke imamo, da li ih imamo i u stubovima, ili u sedistima???? Aj  , dajte preporuke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bih ovom prilikom pitao Ivana gde je kupio njegove za stilo. Mnogo mi se djaju, tj.jedine koje sam do sada video da mi se svidjaju :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vidikovac u tržnom centru sa desne strane lokal ja na uglu i gleda na ulicu, malo je iza Garden Centra kad se ide od pijace. Isti materijali kao na N.BG u piramidi a jeftiniji je dečko po 10-15-20eur od njih (izučio zanat kod Vajsa pa otvorio sam).

Nama je radio već 5 automobila i sve je urađeno kako treba. Ako je već radio auto onda ima šemu i može da se dođe kad sašije da ih montira a ako nije radio auto onda se ostavlja auto na nekoliko sati.

 

Telefon je 063 8561750 Danilo

Edited by notorni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Postoji tema o ovome: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/41565-tapacirung-presvlake-patosnice/

 

A u toj temi sam ja preporučio lika kojeg su meni preporučili mnogi taksisti: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/41565-tapacirung-presvlake-patosnice/?p=836622

 

Naravno, te cene su iz 2012. godine, potrebno je pozvati ga za aktuelne cene. ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...