Jump to content
Goran

Recommended Posts

Pa rekoh za vas mora drugaciji program. :D Moram da se konsultujem sa Sedlicem, on je iz tih voda.  :guitar:  
Saznaj pa javi, sad me kopka, a i u trenutku sam ogladneo. :(

Edited by Stiliša

Diže ti temperaturu, pa ne smeš po gradu da voziš?  :D

Ne diže, ne diže, drži je zakucanu ko Ciletu. :D

Najbolja grupa a najsladja mi ona sa dve iste brojke, uhhh 33 :) ta zna tacno sta hoce :D

Ja bih radija 22. Tu sam još uvek ja gazda, a ove preko 30 su nezgodne, hoće sve po njihovom da bude. :D

Potrebno je nešto drugo čvrsto, a ko nema To, on se busa sa nekom čvrstom rukom.  :laughing:  :laughing:

Ti ćuti... Ionako ga koristiš samo par meseci godišnje  :D

Ovo si izjavio u jednoj temi:

Pa nisam ti ja pingvin pa da ga koristim u novembru!  :D

Edited by totti

Ti ćuti... Ionako ga koristiš samo par meseci godišnje  :D

Ovo si izjavio u jednoj temi:

Pa nisam ti ja pingvin pa da ga koristim u novembru!  :D

BAZEN čiča, pričao sam o BAZENU. :D 

Bolje si cuti Bogi, imao bi par njih od 22 da je bilo bazena za kolege sa foruma, ovako nastavi da si krsis plocice u wc :p

A ti Buco, dužan sam ti za felne pa neću da te krpim. :p

To mi lici na pecenjaru "Stari hrast" ili kod nas poznatu kao pecenjara kod Marka,to je u Bukoviku,u centru,(moje rodno mesto! :lol: ),cim se izadje iz Ar i krene ka Lazarevcu,na 5 minuta od centra grada. Ali nema veze nikakve sa hotelom Izvor.

to je selo posle AR...

Moreee,dacu ti ja selo! To je bre centar sveta! :2guns:

Da vis' kak'e devojke imàmo... ;-)

Meni rekoše da se skrene kod Izvora... Nebitno. Kažu da kod tog gazde ne može da se poruči pečenje za poneti, mora na licu mesta da se jede :D

On ne moze da stigne da nasprema za u kafanu,a kamoli za poneti! I cesto mora da se zakazuje,uvek je puno. Ali je zato peeeceenjeee....vrrrrhunsko!!! :thumbsup:

To mi lici na pecenjaru "Stari hrast" ili kod nas poznatu kao pecenjara kod Marka,to je u Bukoviku,u centru,(moje rodno mesto! :lol: ),cim se izadje iz Ar i krene ka Lazarevcu,na 5 minuta od centra grada. Ali nema veze nikakve sa hotelom Izvor.

to je selo posle AR...

Moreee,dacu ti ja selo! To je bre centar sveta! :2guns:

Da vis' kak'e devojke imàmo... ;-)

Nemoj da sistis, tvoje je selo koliko i moje, zaboravio si. :p Da, mislio sam kod Marka, a ovu sto kaze cika totti, nikako da uklopim sa skretanjem desno kod Izvora. Nesto se tu ne uklapa, ali saznacemo tacan naziv.

I Bucooooo nalepnice jos nisu stigle, a oktobar prosao vec. :D

Ma Tottija farbali neki,sigurno.Ili je pomesao sa skretanjem kod neke milfare kod Izvora,(a bogami znam gde ima par dobrrrih!)... Jedino skretanje desno kod Izvora je ulaz u Aqua park. Ali zato sve ostalo se uklapa u opis Markove pecenjare.

Pa mogli bi da se organizujemo da odemo neki dan tamo na klopu,ionako imate te dizele koji trose od 3,5-4l na 100km,tako da ni put nece mnogo izaci :-)