Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Grad je veoma lep daj pečenje i dve nadji za mene i tottija iz najbplje grupe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 14, 2014 (edited) Pa rekoh za vas mora drugaciji program. Moram da se konsultujem sa Sedlicem, on je iz tih voda. Saznaj pa javi, sad me kopka, a i u trenutku sam ogladneo. Edited November 14, 2014 by Stiliša Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Meni pričaš... Curi mi voda na usta već sat vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted November 14, 2014 Jesi ovo dronom slikao? http://postimg.org/image/qljjmm895/ Super su te felne jel imaš one poklopce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 14, 2014 Diže ti temperaturu, pa ne smeš po gradu da voziš? Ne diže, ne diže, drži je zakucanu ko Ciletu. Najbolja grupa a najsladja mi ona sa dve iste brojke, uhhh 33 ta zna tacno sta hoce Ja bih radija 22. Tu sam još uvek ja gazda, a ove preko 30 su nezgodne, hoće sve po njihovom da bude. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Hoće one da bude po njihovom, ali Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 14, 2014 Potrebno je nešto drugo čvrsto, a ko nema To, on se busa sa nekom čvrstom rukom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 (edited) Ti ćuti... Ionako ga koristiš samo par meseci godišnje Ovo si izjavio u jednoj temi: Pa nisam ti ja pingvin pa da ga koristim u novembru! Edited November 14, 2014 by totti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Bolje si cuti Bogi, imao bi par njih od 22 da je bilo bazena za kolege sa foruma, ovako nastavi da si krsis plocice u wc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 14, 2014 Ti ćuti... Ionako ga koristiš samo par meseci godišnje Ovo si izjavio u jednoj temi: Pa nisam ti ja pingvin pa da ga koristim u novembru! BAZEN čiča, pričao sam o BAZENU. Bolje si cuti Bogi, imao bi par njih od 22 da je bilo bazena za kolege sa foruma, ovako nastavi da si krsis plocice u wc A ti Buco, dužan sam ti za felne pa neću da te krpim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 14, 2014 Umem i ja da plivam.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted November 14, 2014 Buca ti pozajmio lovu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2886 Posted November 14, 2014 To mi lici na pecenjaru "Stari hrast" ili kod nas poznatu kao pecenjara kod Marka,to je u Bukoviku,u centru,(moje rodno mesto! ),cim se izadje iz Ar i krene ka Lazarevcu,na 5 minuta od centra grada. Ali nema veze nikakve sa hotelom Izvor.to je selo posle AR...Moreee,dacu ti ja selo! To je bre centar sveta! Da vis' kak'e devojke imàmo... ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Meni rekoše da se skrene kod Izvora... Nebitno. Kažu da kod tog gazde ne može da se poruči pečenje za poneti, mora na licu mesta da se jede Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2886 Posted November 14, 2014 On ne moze da stigne da nasprema za u kafanu,a kamoli za poneti! I cesto mora da se zakazuje,uvek je puno. Ali je zato peeeceenjeee....vrrrrhunsko!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Umem i ja da plivam.... Ti se otvori s pecenje, a cu ti sredim na vezu kod Bogishe bazen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2886 Posted November 14, 2014 Buco,jel sredjujes vezu za bazen isto kao sto zavrsavas i nalepnice za kola? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted November 14, 2014 Hahahahaha... ma idi begaj, maje me majmun za sve pare. Sad mu ovog momenta pustam poruku Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 14, 2014 Ako je za jagnjetinu........ da punim bazen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 14, 2014 To mi lici na pecenjaru "Stari hrast" ili kod nas poznatu kao pecenjara kod Marka,to je u Bukoviku,u centru,(moje rodno mesto! ),cim se izadje iz Ar i krene ka Lazarevcu,na 5 minuta od centra grada. Ali nema veze nikakve sa hotelom Izvor.to je selo posle AR...Moreee,dacu ti ja selo! To je bre centar sveta! Da vis' kak'e devojke imàmo... ;-) Nemoj da sistis, tvoje je selo koliko i moje, zaboravio si. Da, mislio sam kod Marka, a ovu sto kaze cika totti, nikako da uklopim sa skretanjem desno kod Izvora. Nesto se tu ne uklapa, ali saznacemo tacan naziv.I Bucooooo nalepnice jos nisu stigle, a oktobar prosao vec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2886 Posted November 14, 2014 Ma Tottija farbali neki,sigurno.Ili je pomesao sa skretanjem kod neke milfare kod Izvora,(a bogami znam gde ima par dobrrrih!)... Jedino skretanje desno kod Izvora je ulaz u Aqua park. Ali zato sve ostalo se uklapa u opis Markove pecenjare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stilisa 313 Posted November 14, 2014 Slali ga u Aqua Gold kod one, a sifra bila "pecenjara", ali nije ukapirao. jbg sta sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13181 Posted November 14, 2014 Sad mi javiše - jeste ta pečenjara, mada mi rekoše mali hrast, ali to je to Ko prvi dolazi za Bg da ponese pečenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 366 Posted November 14, 2014 Pa mogli bi da se organizujemo da odemo neki dan tamo na klopu,ionako imate te dizele koji trose od 3,5-4l na 100km,tako da ni put nece mnogo izaci :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites