Jump to content
panonica

Lamborghini muzej

Recommended Posts

A, ko nema ''vremena'' da plaća avio kartu, zatim kartu za muzej, može i preko Google da vidi. :)

Naime, Lamborghini je prva italijanska fabrika koja je u svoj muzej pustila Google Streetview...a, kako su oni odradili posao možete videti klikom:

Google pregled

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, Neso. Pa nije isto uzivo i virtuelno. Svakodnevno na putevima gledam raznorazne automobile ali muzej je muzej i kad god imam priliku posetim neki. U muzeju postoji dusa a na ulici samo sirova snaga. Da li je isto gledati F1 na internetu i TV-u ili biti na stazi. Veruj mi taj osecaj kada nekoliko bolida velikom brzinom prodje na dva metra od tebe ne moze ni sa cim da se meri. Nekoliko puta sam to osetio na svojoj kozi i svaki novi put je neponovljiv. Svakome preporucujem da pogleda uzivo sve za sta mu se ukaze prilika. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh, Neso. Pa nije isto uzivo i virtuelno.

 

Naravno, nema spora. :thumbup:

Ovo je samo 'nako...da može da se pogleda. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lamborghini otvorio renovirani muzej

 

150378-lambo%20m%201.jpg

 

Prvi čovek Lamborghinija Stefano Domenicali je i zvanično otvorio renovirani muzej ove marke u mestu Sant’Agata Bolognese u Italiji. Muzej je inače otvoren 2001. godine, a sada je kompletno renoviran, uz novi izgled i osveženu muzejsku postavku.

 

150379-lambo%20m%2011.jpg

 

U Lamborghiniju ističu da će posetiociima omogućiti novo iskustvo, budući da oni sada mogu da učestvuju u novim aktivnostima i da koriste high-tech multimedia displeje.

 

150380-lambo%20m%20111.jpg

 

Nakon ulaska u zgradu posetioce dočekuje Lamborghini 350 GT iz 1963. godine, a zatim i legendarna Miura, pa jedina Miura roadster koju je kreirala kompanija, Asterion, Diablo, Sesto Elemento...

 

150381-lambo%20m%201111.jpg

 

Takođe, otvaranje renoviranog muzeja se poklopilo sa prvom fazom događaja Miura Tour. Ovim događajem se obeležava 50-godišnjica Miure tokom koga će 20 vlasnika Miure sa svojim vozilima krenuti na 500 km dugo putovanje italijanskim regionima Emilija, Ligurija i Toskana.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×