MS PK 8175 Posted July 11, 2013 (edited) Da li ima nekog og kolega da je slobodan sutra ujutru oko 10h. Plan je da me pokupi na A.stanici, odemo zajedno do Zemuna, tamo smo oko sat vremena, odemo negde na pice ili sta god i da me vrati na BAS. Sve troskove naravno placam ja. Nije mi frka ni da idem gradskim prevozom niti taxijem, nego rekoh da se malo druzimo i upoznamo. Ako je neko od clanova sa kojima sam "dobar" slobodan neka mi pusti sms da se dogovorimo. evo i broja tel. 064 325 69 87 Edited July 11, 2013 by MS PK Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20693 Posted July 11, 2013 E, jbg, ja bih drage volje, ali radim od 9-17h .Odlozi za prekosutra, onda mogu da te bacim i do kuce . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3699 Posted July 11, 2013 Do kuće na nešto sa žara i osveženje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted July 11, 2013 Hvala ljudi ali ovo sto sam imao je otkayano ali ostavljam temu otvorenu zbog neke druge prilike koja bi trebala uskoro da bude. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted July 11, 2013 Ja sam slobodan ako budes dolazio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8175 Posted July 12, 2013 Hvala burazer, bices obavesten za sledeci put Quote Share this post Link to post Share on other sites