Zhorz 104 Posted January 21, 2017 @Buca_Tipo ima za prodaju i zna kako treba da se to sredi, videce pa nek se javi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted January 21, 2017 Sve je prosto ko dan. Ako nemas nikakav plejer sad mogo bi da mi slikas dzek da vidim kakav je. Ja imam uconnect plejer. Nov bukvalno. Iz 500L izvadjen. Radi touch, bluetooth povezes fon sve ima. Ako si zainteresovan mozemo da se dogovorimo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandar91 0 Posted February 7, 2017 Pozdrav Da li je neko pokušavao (i uspeo) da instalira aplikacije na Uconnect. Skinuo sam i aplikaciju Uconnect live na telefon, ali mi izbacuje da nije dostupno u nasoj drzavi. Fiat Srbija izbacuje na fejsbuku kako je sve to moguće i kod nas. Sad me interesuje da li je to samo lepa reklama šta sve uređaj može, ali eto nije još uvek dostupno kod nas, ili sam ja smotan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaG9 156 Posted February 7, 2017 Ja sam pokusavao da skinem i instaliram program na kompu. DOsta vremena potrosiio i nista nisam uspeo . Sad sam pogledao za tu aplikaciju i s obzirom na ocene koje ima,mislim da ne treba da ti bude zao sto nije dostupna kod nas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cron 0 Posted February 21, 2017 Da li je moguce uredjaj iz 500L da se dekodira i ugradi u neki drugi auto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted March 17, 2017 Koja je zadnja verzija softwera? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mbsbane 1 Posted September 16, 2017 Mozda je vec neko nesto pisao o ovome ali ne mogu da pronadjem. Zamenuo sam fabr akumu i otkad sam stavio novi ne pali mi se ona informacija na displeju pri davanju kontakta UCONNECT,nego se odmah ukljucuje radio. Jel to sve normalno ili... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mbsbane 1 Posted September 16, 2017 Moja greska, sve proradilo tako da je ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 17, 2017 e jb....ja taman mislio da si naso caku da se ne pali onaj info.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mbsbane 1 Posted September 18, 2017 hahaha ,ma ucinilo mi se da pri zameni akumu ,da mi se palio odmah radio tj radio stanica koja je namestena a znam da treba prvo onaj info .Medjutim ja sam to nesto zbrzao ,palio gasio ,sa kontaktom ,bez kontakta .Posle krenuo sa njim, upalim kola kad ono INFO. Quote Share this post Link to post Share on other sites
interceptor 18 Posted September 26, 2017 nadjoh ovo na netu pa rekoh da podelim 1 1 neshaoct and Dejanco reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 28, 2017 Hvala interceptor, ja update sinoc Ne slikah(nit zapisah) koju sam verziju imao ali je neka na 4.0...... Traje 25-30min.... Pocetak: A posle nekoliko minuta krece ovaj ekran: I dok stigne do kraja prodje 25-30min, posle dok namestite stanice prodje i 40-45 min... Ono sto sam video novo je pokazivac spoljne temperature u meniju More I sto bi neki rekli: " extra update, za sada radi super mnogo bolji zvuk od ranije, nasao radio stanice koje do sada nisam mogao" Salim se, otkud znam cemu sluzi....ako ne bude prekidao vozacki zvucnik javljam. 1 interceptor reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
interceptor 18 Posted October 4, 2017 Zhorz,nema na cemu,ovo je prvi update da sam nasao,a gledam jos od 2013... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted October 4, 2017 samo da ne ostanem duzan info....i dalje prekida levi, vozacev zvucnik ispod volume 15 tako da ovaj update ne znam cemu....krivo mi sto ne slikah stari displej....cini mi se kao da ovaj ima malo vise crvenih linijica na "tasterima" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 5, 2017 Meni je ovo zadnja verizja..jel ima neka posle....? I steta je sto ne moze da se podesava displej kako mi zelimo boje posto ima sve boje moze da bude lepsi. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted October 6, 2017 da, ovaj update iz snimka je 12. nesto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 6, 2017 Meni u Fiatu kazu da je ovaj moj zadnji...nemaju pojma..i jako slaba generalno podrska za ovaj uredjaj.. Da li je uopste moguce da se ugradi zadnja kamera za rikverc..na nekom snimku sam video da radi. Da li je usb fat32 ili je ntfs da probam sam update na tu 12 verziju. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 7, 2017 Hvala@interceptor uradio sam update sa 6 na 12.. bolja mi je nekako rezolucija i bolji zvuk...steta sto ne naprave taj interfejs malo lepse..ili da daju mogućnost da sami menjamo boje font itd...Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 interceptor reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa000 21 Posted October 17, 2017 ovo bi trebalo da su posledice novog firmware, nesto je kao reseno , a nesto je kao dodato(sta je pokvareno sa novim fw, to naravno ne pise): Solves the following problems: failure to operate DAB slow navigator black screen spontaneous blocking or restart of the system Problems with iPhone IOS 10 block during listening to cd non-functioning voice recognition cd / usb not working Audio malfunction during navigation speed-speed radio misalignment Introduce these improvements: enhanced list of compatible phones activating and deactivating ECO drive function via voice commands ECO drive information on gpl versions improved AF strategy the ability to turn off and turn on the SMS READER function possibility to update maps via tom tom site the ability to view additional items on maps possibility to display street numbers and road names on map you can select a POI on the map and view the name and phone number Album Art display for usb devices improved SMS READER function improved frequency scanning from steering commands improved directory listing improved the graphics of the ECO drive application sa foruma alfista IT Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 17, 2017 Kako da ubacimo navigacuju...da li je uopšte moguće?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa000 21 Posted October 18, 2017 17 hours ago, Dejanco said: Kako da ubacimo navigacuju...da li je uopšte moguće? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Pisano je i ranije, u standardan VP2 330, nije moguce, nikako, jer nema u sebi GPS, samo zamenom uredjaja za isti koji ima GPS, najlakse ga prepoznati umesto settings ima dugme NAV, tada vam treba jos GPS externa antena, ali onda imate one probleme blinkanje sata i jos nekih drugih, jer moraju u ovlastenom da se odradi neke stvari sa dijagnostikom, al oni to ne rade, ne smeju ili nesto trece, tako da sve to nema puno smisla, dok oni ne promene politiku ili dok se neko ne pojavi ko ce to privatno znati i moci da uradi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 22, 2017 U ovlascenom servisu konkretno Stojanov Novi Sad su rekli da je zadnja verzija softvera a ono bila 6.0 pa sam sam uradio update. Nemam NAV dugme tako da otpada navigacija... A bas steta. I sto ne moze neka podesavanja skinova boja fontova itd da sami biramo. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 23, 2017 Da li moze na ovaj nas stari model da se ugradi rikverc kamera...I koliko bi kostalo ako neko zna da se ugradi novi uconnect?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted October 26, 2017 Ne moze kamera..bilo je reci o tome. Novi Uconnect......jeftinije ti da kupis drugi L 1 Sinnerman reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejanco 2 Posted October 27, 2017 OkSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites