Jump to content
FAS Goran

Alexandar91

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Alexandar91

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Alibunar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da li neko ima iskustva sa odlaskom u servis pre roka? Hteo bih da menjam ulje na 10K, a ne na 20K kako je u knjižici. I koliko košta do zadovoljstvo?
  2. Pozdrav Da li je neko pokušavao (i uspeo) da instalira aplikacije na Uconnect. Skinuo sam i aplikaciju Uconnect live na telefon, ali mi izbacuje da nije dostupno u nasoj drzavi. Fiat Srbija izbacuje na fejsbuku kako je sve to moguće i kod nas. Sad me interesuje da li je to samo lepa reklama šta sve uređaj može, ali eto nije još uvek dostupno kod nas, ili sam ja smotan.
  3. Ja sam koristio ASR u Aleksincu. Bez njega auto je stojadin/jugo... Moja preporuka je da ostavite ukljucen jer auto sam koci onaj tocak koji proklizava prebacujući obrtni moment na točak koji je na tvrdoj podlozi.
  4. Po bordu prosečna potrošnja....Naravno dok se razrađuje, nema naglog ubrzavanja. 45km/h je prosečna brzina
  5. Meni je 500L ispao da troši kao upaljač. Uglavnom vangradska vožnja. Iako se još razrađuje, prosečna potrošnja od kupovine je 4.3l/100km. U pitanju je 1.3mjtd.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...