beli_Punto 123 Posted April 3, 2012 Gledao sam sedista od Brava 3v, po onome sto sam video mislim da odgovaraju na Punta, ali me interesuje da li mogu recimo prednja od Stila 3v na Punta 3v, ako neko zna nek pomogne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted April 3, 2012 ja znam da mogu od alfe 147 i video sam ugradjene u punta,a za ove druge ne znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
pozarevljanin 0 Posted April 3, 2012 Smedeerevac ,u Punta ti pasu sedista od alfe 147 a od stila nisam siguran a i nije bitno jer ako ne dobijas ta sedista extra povoljno nema sta da razmisljas izmedju stila i alfe.alfa pobedjuje.prednja pasu u milimetar a zadnje ima malo prepravki ali nista strasno.meni je ostalo da namestim donji deo zadnjeg sedista.slikacu kad zavrsim komplet Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 4, 2012 pa jesu lepsa i bolja od alfe, ali lakse mi je da nabavim od stila ili brava, od alfe ne mogu nigde da nadjem, za pozadi moze da ostane i stara klupa ja tamo i onako ne sedim Quote Share this post Link to post Share on other sites
pozarevljanin 0 Posted April 4, 2012 ^^^ Slikacu pa ces videti da ces se predomisliti. Naci cu ti ja sedista od alfe samo zavisi koliko hoces da se ispruzis novcano Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 5, 2012 Ajde nadji pa javi, ja pitao jednog lika on mi nudi citav enterijer da kupim, pa nisam poludeo, kupio bi i zadnju klupu ako mora pa nek stoji, ali i tapacire i ostale gluposti pa pazi da ne uzmem Quote Share this post Link to post Share on other sites
balsa 0 Posted April 27, 2012 (edited) Da li mogu od nekog drugog auta sedista da se stave u punta 3vrata bez prepravki sina? Edited April 28, 2012 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 27, 2012 Od Alfe 147 idu sraf na sraf, ja sam gledao od brava mislim da mogu i ona ali nisam siguran Quote Share this post Link to post Share on other sites
phoenixos 0 Posted August 20, 2012 (edited) Posto sam u mogucnosti da ubodem sedista od Alfe 156, da li odgovaraju na saraf ili su potrebne preinake , pa eto ako netko ima iskustva? Edited August 20, 2012 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted August 20, 2012 Na sraf samo od Alfe 147 (prednja) Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuby 0 Posted October 14, 2012 Da li pashu sraf na sraf zadnja sedista od trovratnog punta kada se prebace na petovratnog punta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 15, 2012 Naravno da pasu, mozes i ta od petovratnog da stavis na trovratnog ali onda nema ulaska pozadi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted October 15, 2012 ^pita covek za zadnju klupu, mislim da ne moze.Koliko se secam, ljudi koji su prepravljali da su pisali da ne odgovara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 15, 2012 izvinite nisam lepo procitao, za to ne znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted October 15, 2012 Ne znam ni ja tacno, a bas me zanima Ae ako ima razlika da neko navede tacno koje su Quote Share this post Link to post Share on other sites
saledelagano 26 Posted January 9, 2013 Dal i za mk1 vazi da moze iz 147ice ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted January 9, 2013 Beli drži se 147, Stilo nema neka sedišta, ni vizuelno , ni pod zadnjicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
miske17 0 Posted January 9, 2013 ^^^ Slikacu pa ces videti da ces se predomisliti. Naci cu ti ja sedista od alfe samo zavisi koliko hoces da se ispruzis novcano Nadji meni enterijer od brava kozni bez i naci cu ti zenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted January 9, 2013 I ja pomalo gledam nešto tako pa sam našao i ovo http://www.polovniautomobili.com/oglas2669277/alfa_147/ , jel ovo povoljno i paše li na Punta 2 3v ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miske17 0 Posted January 9, 2013 I ja pomalo gledam nešto tako pa sam našao i ovo http://www.polovniau...69277/alfa_147/ , jel ovo povoljno i paše li na Punta 2 3v ?pase rodjo a kakva je prica sto se tice alfinih tapacira i to, jel moze da se zbudzi na bravo? zadnja klupa znam da moze nekako. prednja na sraf al tapaciri me zanimaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
TachkaTattoo 0 Posted March 3, 2013 Koliko kostaju prednja sedista od Alfe 147 otprilike jel zna neko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted March 3, 2013 od 60 evra pa na gore, znam ja gde ima za 60 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TachkaTattoo 0 Posted March 3, 2013 od 60 evra pa na gore, znam ja gde ima za 60 Gde ima?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pozarevljanin 0 Posted March 3, 2013 ja sam platio 200 e i prednja i zadnja od alfe147 Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted March 3, 2013 imas poruku Quote Share this post Link to post Share on other sites