laki 1 Posted September 17, 2012 (edited) Branik u boji nemam. Tih zabica, srafova ima ali to mora na licu mesta posto je meni to sve pomesano, sto se tice mrezica zvucnika idu samo komplet kutije trenutno imam desnu, mada mislim da imam i samo levu mrezicu. Edited September 17, 2012 by laki Quote Share this post Link to post Share on other sites
GoranS 0 Posted September 17, 2012 Branik nije obavezno da bude sive boje, samo da je čitav, a za boju ću se već nekako snaći. Koja bi bila cena branika? Što se ovih šarafa i žabica tiče nisam u mogućnosti da dođem lično po njih. Mrežica mi treba desna tako da ako budete imali neku raspar pustite mi samo poruku ovde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 17, 2012 Oko 50eur je branik od mk2b, ali moram da proverim u kakvom je tacno stanju Quote Share this post Link to post Share on other sites
GoranS 0 Posted September 17, 2012 Ok. Da li za ove žabice postoji neka šansa da se pošalju nekom od kurirskih službi? E da naravno i za branik isto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 19, 2012 Sedista i tapaciri za Punta mk1 odlicno stanje, ocuvano... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melink 0 Posted September 20, 2012 Dobar dan zelim !!!Da li neko ima delova za Palia 2003.god 1.9 jtd rst?Treba mi recimo :-p/d krilo-desni far-letva volana-balans stangla-nosac balans stangle na viljusci (desni)-pvc lajsna na trepni desnoj-zmigavac u krilu p/d Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko1984 2 Posted September 20, 2012 Soferka Punto mk2a,5 vrata (ako se uopste razlikuje od one sa Punta sa 3 vrata)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted September 20, 2012 Komsija da nemas mozda granicnik vrata za punta 2 3v? Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 20, 2012 @ MelinkJa za Palio nemam delove, mozda nesto trapovski odgovara od Punta mk1 posto koliko znam oni su pravljeni na istoj osnovi. Juce sam prodao motor z. brisaca od Punta mk1 coveku za Palia isti su, pre neki dan servo pumpu od Brava za Palia iste, pa moze biti da odgovara jos nesto...@Marko BKJa je nemam, trebao bi jedan drugar da je ima oko 50-60eur@podvarakNemam nijedan od 3v, sve mi ostali od 5v, pogledacu jos sutra, pa ako nadjem javljam Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted September 20, 2012 Okej, baci mi pm ako nadjes. Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 22, 2012 (edited) Police za Punta mk2 sa 3 i 5 vrata Edited September 22, 2012 by laki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melink 0 Posted September 22, 2012 hvala lepo na brzom odgovoru i naravno za savet...raspitacu se Quote Share this post Link to post Share on other sites
bulat 1 Posted September 23, 2012 Odgovaraju li te police za VAN-a 2004? Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 23, 2012 (edited) Odgovaraju Edited September 23, 2012 by laki Quote Share this post Link to post Share on other sites
bulat 1 Posted September 24, 2012 (edited) Kol'ko para?! Edited September 24, 2012 by bulat Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 24, 2012 Sve zavisi od stanja 30-40eur Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted September 28, 2012 Sedista i tapaciri za Punta mk1 odlicno stanje, ocuvano... 60eur/komplet Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanM 12 Posted October 9, 2012 Pozrav, da li ima zadnja leva spoljna kvaka za Brava 1.2 i kolki se krece cena ako je ima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted October 9, 2012 Nemam, to se bas trazi, 10eur je kvaka Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanM 12 Posted October 9, 2012 Jel ima ona neki naziv ili oznaku naisao sam na neke na sajtu AP sporta i one kostaju 2000? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanM 12 Posted October 9, 2012 Posto mi nije hitno svremena na vreme proveravacu ako slucajno ima neka, ne bi bilo lose ako slucajno naleti neka da mi posaljete pp. Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted October 11, 2012 Bravo 1.4 12v u delovima..... Quote Share this post Link to post Share on other sites