VeskoGMCrew 0 Posted October 10, 2014 (edited) Imam slican problem...vozim punta2 ( 1.2 16v od 80 ks).Pre neki dan ga je vozio jedan moj prijatelj koji je inace automehanicar>posto sam ja pod zabranom.Rekao mi je da slabije vuce i da bi trebalo od 80ks ipak da grize.Napravio je kratak pregled motor je dobar,suv,ne curi nista...menjana je bobina pre 2 meseca,ja nisam osetio rezliku jer iskreno ne vozim druga i tudja kola znam sta vuce ali sam mislio da na njemu to treba tako...Rekao mi je da proverim filter goriva,katalizator,mozda losa pumpa za g.ili je na izdisaju mozda cak i dizne pa sta vi mislite i da li je neko imao slican problem? Edited October 11, 2014 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted October 10, 2014 Daj nam neka ubrzanja. Kako ne ide dobro, kako to ne "grize"? Jel ima neku knedlu? Da li secka, trokira, kako pali? Da li trosi ulje? Ne moze niko od nas da ti kaze tacno to i to je... od kad je poceo da slabije vuce i da li imas plin? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 286 Posted October 10, 2014 Ja sam taj problem resio zamenom kablova za svecice,ali to je kod mene bio problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
VeskoGMCrew 0 Posted October 11, 2014 Pali oke,ne trokira secka ili sta vec (to je bilo ali u pitanju je bobina koja je zamenjena sad je ok),svecice takodje zamenjene ali nisu kablovi (majstor je proverio kablove rekao da su oke mada opet moguce/provericu) ,ne trosi ulje .Brine me komentar koji sam dobio od vise osoba i takodje mislim da su u pravu mada meni nije pravilo neku razliku jer ja to sto kazu ne cepam/vozim neku normalu ali s vremena na vreme primetim da mu nekad nedostaje te dodatne snage. Svi kazu kao da je lenj da moze i treba bolje za 80ks ali ga gusi nesto pa sam dobio par eto predloga da proverim filter za gorivo,katalizator,dizne,pumpu ako postoji jos nesto /neki predlog ako imate da date sta bi moglo/da proverim ako ne moracu da izdvojim 20-30 eurica za detaljan pregled!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
iDentist 0 Posted October 12, 2014 Koliki je normalan broj obrtaja u leru? Mk2-b 1.2, benzinac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 16143 Posted October 12, 2014 Imam slican problem...vozim punta2 ( 1.2 16v od 80 ks).Pre neki dan ga je vozio jedan moj prijatelj koji je inace automehanicar>posto sam ja pod zabranom.Rekao mi je da slabije vuce i da bi trebalo od 80ks ipak da grize.Napravio je kratak pregled motor je dobar,suv,ne curi nista...menjana je bobina pre 2 meseca,ja nisam osetio rezliku jer iskreno ne vozim druga i tudja kola znam sta vuce ali sam mislio da na njemu to treba tako...Rekao mi je da proverim filter goriva,katalizator,mozda losa pumpa za g.ili je na izdisaju mozda cak i dizne pa sta vi mislite i da li je neko imao slican problem?Punto benzinac nema filter goriva, ne znam kakav je to majstor i gde je video taj filter Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted October 12, 2014 Ima filter samo je negde u rezervoaru ili pored bese. Dizne i kat i ostale parametre proveri dijagnostikom Quote Share this post Link to post Share on other sites
VeskoGMCrew 0 Posted October 13, 2014 Hvala MS PK ...da puntic 2 ima filter samo sto je verovatno.u sklopu sa pumpom...pri kupovini sam dobio tu informaciju...od sutra se bacam na problem ,ovih dana sam bio zauzet pa idem stavku po stavku i ako se uskoro resi eto mene da vam dostavim informaciju sta se desava...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted October 13, 2014 Filter jeste u sklopu pumpe, i jedno i drugo se po fabrici menjaju na 150000km. Broj obrtaja na puntu 2 treba da bude ~850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 550 Posted October 14, 2014 Kako kod kog, Miloše. Moj je okt. 2000god i ima 700+-50rpm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 286 Posted October 16, 2014 Broj obrtaja u leru zavisi od godista,kod mene je zakucan na 900,2002god Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos911 2 Posted October 16, 2014 Aha, nisam to znao.. Inace, negde sam procitao da ECU "pegla" obrtaje na instrument tabli, pa ono sto se pokazuje nije tacno. Tipa ako obrtaji variraju +-100, kazaljka ce biti zakucana na to koliko je fabrika propisala... Eto zanimljivost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted October 16, 2014 Pegla ih posle prvog paljenja,kad upalis auto budu oko 1100 Rpm pa kad se zagreje motor spusti ih na 700-800 i tu stoje zakucani kad je na leru.Svako variranje se oseti cak i da obrtomer to ne pokaze.A naravno da ako je ispravan on ce to i pokazati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 286 Posted October 16, 2014 pa da,recimo da je tako. za moje godiste je 850+-50 obrtaja ler Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted October 16, 2014 Na svakoj dijagnostici moze da se vidi zadata vrednost obrtaja na leru,kod mene je 750 Rpm Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 550 Posted October 16, 2014 pa da,recimo da je tako. za moje godiste je 850+-50 obrtaja lerJa sam '81 godiste. KOliko treba da je kod mene? Quote Share this post Link to post Share on other sites
iDentist 0 Posted October 19, 2014 Drugari, nema par nedelja kako sam uzeo Puntica 1.2 mk2/b 2005. god, i primetio sam ozbiljan problem u vožnji.Auto skoro da ne vuce posle 2000 obrtaja. Tada naglo skoci na 3000, 4000 ali bez snage (kao npr kad u voznji stisnete kvacilo i kazaljka odleti). Jos se po nekada desi da se cuje strasno brujanje celog auta (snimio sam pa cu da uploadujem). I sada kada sam se parkirao osetim smrad spaljene gume... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted October 19, 2014 Lamela, odnosno set kvačila za zamenu odmah! Quote Share this post Link to post Share on other sites
iDentist 0 Posted October 19, 2014 A to nema veze sa ovime sto pisu da treba da se cisti map senzor i klapna gasa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted October 19, 2014 Siguran sam da ne. Proklizava ti lamela pa ti zato obrtaji naglo rastu bez ubrzavanja. A to što smrdi obgorevaju obloge na lameli usled proklizavanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
iDentist 0 Posted October 19, 2014 Hvala puno. Gde mogu da to sredim najjeftinije? Novi Beograd po mogucstvu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted October 19, 2014 Fiat servis Goran na Altini. Ne znam da li je najjeftinije ali jeste veoma kvalitetno i pouzdano! Quote Share this post Link to post Share on other sites
iDentist 0 Posted October 19, 2014 (edited) Koliko se okvirno krece servis ovoga posto nemam iskustva? Edited October 19, 2014 by iDentist Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 550 Posted October 19, 2014 (edited) 50eur plus/minus 10eur. Edited October 19, 2014 by gile smederevo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 286 Posted October 20, 2014 Servis da,tj ruke,plus set kvacika jedno 70-80e Quote Share this post Link to post Share on other sites