Gadza 0 Posted April 8, 2011 Ova sociva postoje u varijanti sa H1 i H7 sijalicom, koja radi i kao kratko i kao dugo svetlo, jeftinije je za zamena kada rikne sijalica. Za sijalice i to ne kontaktiraj na pm da ti objasnim. Sto se tice postavljanja, posaljes mi farove i dobijes ih za 2 dana, jedan dan da ih uradim i drugi dan da ti stignu, ili moze i preko busa, sto ce onda biti 24h. Nazalost nemam ni jednu sliku zato sto sam zaboravan da slikam Inace imas perfektnu liniju i snop koji je boli glava! Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted April 10, 2011 da lisociva mogu u dedru Quote Share this post Link to post Share on other sites
boleabarth 0 Posted April 10, 2011 Pocelo se i sa carbonskim radovima! Zanima me koje su cene za ove karbonske folijice , posto bih hteo par sitnica da odradim ?! Nista specijalno ?"! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 10, 2011 da lisociva mogu u dedruNaravno da sociva mogu u Dedru da se stave. Pocelo se i sa carbonskim radovima! Zanima me koje su cene za ove karbonske folijice , posto bih hteo par sitnica da odradim ?! Nista specijalno ?"!Moras da mi kazes koji deo bi radio, da bih znao da ti kazem koja cena bi bila. pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 13, 2011 Inace cena karbon folije ide po duznom metru a metar je 30e. Quote Share this post Link to post Share on other sites
xygo_bg 0 Posted April 21, 2011 ^^^ Interesuje me koja ti je širina carbon folije, u kojim bojama imaš i koja je marka folije?Mene konkretno interesuje tamnija siva carbon folija, za krov alfe 147. Hvala i poz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted April 21, 2011 Mene interesuje koliko košta nabavka i ugradnja:1. 4 senzora za parkiranje na zadnjem braniku, sa ISKLJUČIVO zvučnim alarmom, bez vizuelnih efekata na retrovizoru ili instrument tabli....2. automat za automatsko podizanje stakala kada se vozilo zaključava na daljinsku komandu...Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 22, 2011 Mene interesuje koliko košta nabavka i ugradnja:1. 4 senzora za parkiranje na zadnjem braniku, sa ISKLJUČIVO zvučnim alarmom, bez vizuelnih efekata na retrovizoru ili instrument tabli....2. automat za automatsko podizanje stakala kada se vozilo zaključava na daljinsku komandu...Pozdrav!1. 4 senzora sa samo zvucnim efektom upozoravanja je 33e.2. Automat za automatsko podizanje stakala, odnosno za prednja stakla je 13e za clanove kluba. Interesuje me koja ti je širina carbon folije, u kojim bojama imaš i koja je marka folije?Mene konkretno interesuje tamnija siva carbon folija, za krov alfe 147.Hvala i poz.Sto se tice folije, moracu da ti javim za par dana, do ponedeljka, tada stize nova tura i trebalo bi da stignu 3m folije. u pitanju je 130x100cm. Inace ima i tamnija i svetlija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane 0 Posted April 22, 2011 - El. podizača prozoraKakvi su i koliko para?Inace hocu da ugradim na zadnje prozorePozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 23, 2011 - El. podizača prozoraKakvi su i koliko para?Inace hocu da ugradim na zadnje prozorePozdravElektricni podizaci prozora su 57e bez ugradnje. Iskreno, odlicno su se pokazali, ugradjujem ih duze vreme, 3 godine i ni jednu jedinu reklamaciju nisam imao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane 0 Posted April 23, 2011 To su oni univerzalni, a cena je po komadu?Sta ima sve u kompletu (prekidaci instalacija)? Ako ti nije problem pusti mi na mail neku slikuMail: bane@samsvojmajstor.comPozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 23, 2011 Ne druze, cena je po paru za dva prozora. u kompletu dobijas celu intalaciju i prekidace i uputstvo, ako si malo strucan ugradices to bez problema. Nemam sliku, zato sto podizace radim po narudzbini zbog cene. Ako te jos nesto interesuje, pitaj. Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dule_tejic 0 Posted April 24, 2011 Je l ima neko u bg-u da se bavi svim ovim? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted April 25, 2011 Mogu da nadjem nekog za bg, kazi mi sta te interesuje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dule_tejic 0 Posted April 26, 2011 Nasao errora...hvala unapred!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted May 9, 2011 NOVE CENE ALARMA od 36e SA UGRADNJOM i 31e bez ugradnje za clanove foruma Quote Share this post Link to post Share on other sites
endbringer 15 Posted May 15, 2011 Druže moj, kako da ti pošaljem busom Punta mk2 da ugradiš alarm i xenone sa projektorima? ))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted May 15, 2011 (edited) Interesujema koliko je tesko staviti projektore u dedrine farove.Farove i stakla sa njih sam nekoliko puta skidao zbog pranja ,to jest rasturao sam ih u sastavne delove. Intereujeme mehanicko stavljanje posto elektriku znam dobro.da lisocivima smetaju stakla posto na njima imaju linije za snop ,nisu glatka i providna kao plasticna.Kolika ja cena obicnih projektora ,a koliko sa angle eye i da liidu sa sijalicama.Posto je meni H4 koji bi projektori mogli.da libi ja sam mogao da ih ugradim. Edited May 15, 2011 by toma integrala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted May 16, 2011 Druže moj, kako da ti pošaljem busom Punta mk2 da ugradiš alarm i xenone sa projektorima? )))uzmes brusilicu i na pola, pa post-expresom Salim se druze! Ja u bg dolazim jednom mesecno, a mozda i vise puta u zavisnosti od posla, tako da bi mogli da se dogovorimo da izdvojim jedan dan da ti to uradim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
joeya1k 0 Posted May 18, 2011 Koliko su parking senzori sa ugradnjom? (na punta) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted May 19, 2011 Sa ugradjnom su 40evica Quote Share this post Link to post Share on other sites
jane 1 Posted May 25, 2011 Auto je Punto mk2a, 5-oro vrata, i ima fabrički ključ sa daljinskim otvaranjem/zatvaranjem.Interesuje me ugradnja standardnog alarma, nikakve perverzije i slično (ne znam kako bih drugačije rekao), koji mi ne bi zezao paljenje/akumulator/elektroniku...znači osnovne funkcije.Da li imaš neku preporuku, koji se alarm koji ti ugrađuješ pokazao pouzdan za svakodnevnu eksploataciju (ne za zaštitu od krađe)?Koja je cena sa ugradnjom?Mogu da dođem u Niš, pa me interesuje da li je potrebno i zakazivanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted May 28, 2011 Druze izvini na zakasnjenu ali nisam imao net da bih ti odgovorio. Imam neke alarme koji su se stvarno extra pokazali kako u svakodnevnoj upotrebi tako i za zastitu, jedino je mana baterija u daljinskom koja traje godinu dana , za bateriju ne ide garancija Salim se malo. U sustini nema potrebe da zakazujes,vec se samo najavis dan ranije da te unacim u tefter i to je to. Cena je ona koja pise gore, a to je 36e sa ugradnjom. Ako te nesto interesuje, pitaj. Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jane 1 Posted May 29, 2011 ˇˇˇHvala na odgovoru Dušane. Imam tvoj broj mobilnog s početka ove teme pa ću ti se javiti uskoro kad dolazim u Niš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gadza 0 Posted June 5, 2011 H1 H7 i H3 xenoni 45evra! Quote Share this post Link to post Share on other sites