Jump to content
FAS Goran

Gadza

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Gadza

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ulica je Djevdjelijska broj 16, to ti je Bojane na trosarini kada krenes prema bogosloviji, ili me pozovi na mobilni i naci cemo se. Poz Evo malo da ubacim i druga vozila, da se vide radovi Odradjeni farovi i prepravljeno na Laguna Restyling, poliranje, farbanje, xenoni. Ulica je Djevdjelijska broj 16, to ti je Bojane na trosarini kada krenes prema bogosloviji, ili me pozovi na mobilni i naci cemo se. Poz I jedan bmw je dobio sociva i full xenone
  2. Druze u sustini imam mnogo toga sto nisam izbacio ovde na oglasu, samo me pitaj ovde ili putem pp ili me pozovi na mobilni.
  3. Bice konstantno neke akcije, jefitnije i skuplje! Pa kako kome odgovara!
  4. Ja sam iz Nisa druze. Jedino ako nekimposlom dolazis juznije pa da svratis ili sa namerom da dodjes, ili ne znam kako, voleo bih da mogu nekako da izadjem u susret. Pozdrav Iskreno ne znam sta si sve spreman da uradis na automobilu, kako bi ti se smanjili troskovi puta, tipa da li bi samo ubacivao parking senzore ili i xenone ili i jos nesto trece pa bi ti put pored vise ugradnji bukvalno bio dzaba.
  5. Ne, mogu senzori i posebno da se ugrade. Cena ovih gore senzora je 40e sa ugradnjom i 6 meseci garancije. Najnoviji cenovnik Cene su sa ugradnjom Xenoni H1, H7, H3, H11 - 35 evra, za clanove 31e, sa 6 meseci garancije i 50e, za clanove 46e, sa godinu dana garancije Xenoni H4 - 45e, za clanove 40e, sa 6 meseci garancije i 60e, za clanove 55e, sa godinu dana garancije Parking senzori od 30e do 70e,za clanove od 27 do 65 sa 6 meseci garancije, u zavisnosti od modela i broja senzora Alarmi od 45e, za calnove 40e, sa ugradnjom i 6 meseci garancije Daljinska zakljucavanja 30e, za clanove 27e, sa 6 meseci garancije Xenon sociva sa Angel eye, kratko i dugo u kompletu sa balastima i xenonima 125e, za clanove 115 i jos mnogo toga ... pa pitajte! Ne, mogu senzori i posebno da se ugrade. Cena ovih gore senzora je 40e sa ugradnjom i 6 meseci garancije.
  6. E pa ovako garancija je 6 meseci, koju mi dajemo, ali proizvod traje sigurno 3 godine, ako ne i jace! Sam alarm ugradjujem dve godine vec i ljudi mi se jedino vrate posle godinu i po dana da im zamenim bateriju u daljinskom upravljacu. Pakring senzore i alarme smo ugradjivali u razna vozila od 90-og godista do 2010-og godista,kao sto je ovaj C5 2010.godiste gore, sve se radi maksimalno profesionalno, bez suvisnih rupa, bez suvisnih zica, sve se uklapa da bude isto kao i fabricki! Senzori mogu da budu ofarbani i u boju vozila, da bi bili manje upadljivi! Senzore ugradjujemo prema visini, ali kao sto vidim da je Vas Stilo beo, bice ofarbani u belu boju i bice kao fabricki. Inace vremenski je potrebno izmedju sat ipo i dva sata! Inace displej koristi svoju extra jaku 3M trakicu koja se ne da odlepiti! Pozdrav
  7. Malo da update-ujemo temu Evo malo poliranja i hromiranja farova jednog Coupe-a Inace slikano je telefonom, tako da nemojte mnogo da zagledjujete kvalitet mutnih slika Evo i jednog puntica koji napokon vidi ispred sebe! A ovo su parking senzori sa LCD displejem koje ugradjujemo i koji su cista perverzija! AKCIJA DO KRAJA JANUARA!!!!!!!! Ako bude interesenata, bice i duze! Alarm+Parking senzori sa LCD ekranom sa ugradnjom za SAMO 70 Eura sa 6 meseci garancije!!!!
  8. Bacamo se na veliko! Facebook stranica sada "ACG" centra: http://www.facebook.com/pages/ACG/162437613776425?sk=info Sada i sa prosirenim delovanjem! AUTODIJAGNOSTIKA Popravljanje servo elektro motora - Punto ...
  9. Kao sto sam napisao gore, minimum 5 vozila bih morao da skupim da bih imao iole neku zaradu (troskovi puta nisu mali). Nisam otvorio firmu, ne isplati se na ovom trenutnom vremenu, ali ako je potrebno imam preko koga bi isla uplata za pravna lica. Inace xenoni su jeftinija varijanta, koja uz neke modifikacije, koje sam sam otkrio, rade isto kao i skuplja varijanta, ne traju sijalice 2 godine ali traju minimum 10 meseci, licno ih testiram. Skuplju varijantu radim po narudzbini, jug je jug ipak Trenutno na akciji je Alarm+Xenon (H1 ili H7 par) sa ugradnjom 60-evrica, a sa poliranjem farova, unutrasnje i spoljasne, sa demontazom i montazom 80e! Bez ugradnje je 47-evrica. Eh da, mobilni koji je aktivan za sve informacije i detalje je : 060/0233-704 Dusan
  10. Pozdrav svima na forumu! JA se izvinjavam svim clanovima kojima nisam uspeo da odgovorim u dogledno vreme! Sada se malo bacam na otvaranje firme, fiskalni racuni i sve ostalo po zakonu . Novi cenovnik ce doci za neki dan, ali cene i dalje nisu kao u drugim servisima. Sto se tice ugradnji po drugim gradovima, potredno je minimum 5 automobila, odnosno vlasnika da se dogovore, kako ne bih bio u minusu. Nadam se da me razumete i da cemo divno saradjivati u buducnosti. Pozdrav svima jos jednom!
  11. ^^^ Svi alarmi imaju svoju blokadu motora, moze da se postavi dodatna blokada na zahtev. Cena je ista za alarme, od 36e. Da, dolazim jednom mesecno do Bg-a. POzz
  12. Druze izvini na zakasnjenu ali nisam imao net da bih ti odgovorio. Imam neke alarme koji su se stvarno extra pokazali kako u svakodnevnoj upotrebi tako i za zastitu, jedino je mana baterija u daljinskom koja traje godinu dana , za bateriju ne ide garancija Salim se malo. U sustini nema potrebe da zakazujes,vec se samo najavis dan ranije da te unacim u tefter i to je to. Cena je ona koja pise gore, a to je 36e sa ugradnjom. Ako te nesto interesuje, pitaj. Pozdrav!
  13. uzmes brusilicu i na pola, pa post-expresom Salim se druze! Ja u bg dolazim jednom mesecno, a mozda i vise puta u zavisnosti od posla, tako da bi mogli da se dogovorimo da izdvojim jedan dan da ti to uradim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...