dacha5 0 Posted October 16, 2010 to je daki u pravu!!!! Pozdrav bratori . kad ces da mi doneses one ratkapne i kutiju za krov? Quote Share this post Link to post Share on other sites
papovicd 1 Posted October 16, 2010 sledeci vikend... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 16, 2010 OPEL(VAUXAL) FARBANJE PREDNJEG DESNOG KRILA KOMPLETAN PROCES OD PRIPREME DO ZAVRSNOG DELA Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted October 16, 2010 Pozdrav,zanima me posto je farbanje celog auta za bravo? Ovako je na haubi i krovu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
papovicd 1 Posted October 17, 2010 daki pita jedna fina gospodja postoji li sansa dubinskog pranja sedista? ona vozi mazdu 2 novu pa je malkice isprljala njeno sediste. interesuje je da li moze komplet da se opere i koja je cena? Hvala puno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 17, 2010 Pozdrav,zanima me posto je farbanje celog auta za bravo? Ovako je na haubi i krovu.Matori najbolje bi bilo da dodjes do mene da ja to pogledam, mozda postoji mogucnost da ne farbas kompletan auto vec samo delove koji su jako osteceni a ostalo da sredim dobrim poliranjem. . U svakom slucaju bi morao da dodjes i ako bi hteo da farbas kompletan auto jer cena ti zavisi od ostecenja tako da ne mogu da ti kazem na nevidjeno. u svakom slucaju proci ces jeftinije ako budemo farbali samo delove koji su toliko osteceni da ne mogu da se poliraju. @ papovicdmoze matori da se odradi dubinsko pranje, a cena je 4000din. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr. Tuborg 37 Posted October 17, 2010 Cim ugrabim vremena dolazim,jos bolje ako ne mora ceo da se farba,hvala na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 17, 2010 ^^^ nema na cemu . dodji i resicemo problem .pozzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 17, 2010 (edited) HONDA CRV, UGRADNJA PARKING SENZORA KOMPLETAN POSTUPAK PRILIKOM UGRADNJE SENZORA ZA PARKIRANJE UGRADJENI SU WIRELES PARKING SENZORI TAKO DA PRILIKOM POSTAVLJANJA NE TREBA RASTURATI POLA AUTA DA BI SE PROVUKLE ZICE, VEC SE ZA POSTAVLJANJE SKIDA SAMO BRANIK NA KOME SE MONTIRAJU SENZORI. UGRADJENI PARKING SENZORI IMAJU DISPLEJ SA MERACEM DISTANCE I ZVUKOM, A POSTOJI I VARIJANTA SAMO SA ZVUKOM Edited October 17, 2010 by DACONI1074 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted October 17, 2010 Da li se varijanta samo sa zvukom kači i na menjač (ili rikverc svetla)? Koliko košta zadovoljstvo ugradnje na Stila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 17, 2010 ^^^ Svaki parking senzori se kace na rikverc svetlo, a pistalicu mozemo da stavimo gde god stranka pozeli. ako hoces wireles cena je 100e sa ugradnjom, a ako hoces standardne cena je 80e. , to su cene za klasicne senzore u crnoj boji, ako hoces da budu u boji auta cena je 20e + na cenu koju sam ti gore napisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 17, 2010 daki pita jedna fina gospodja postoji li sansa dubinskog pranja sedista? ona vozi mazdu 2 novu pa je malkice isprljala njeno sediste. interesuje je da li moze komplet da se opere i koja je cena? Hvala puno... matori moze da se odradi dubinsko a cena je 4000. pozzzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
papovicd 1 Posted October 17, 2010 nisi nam jos rekao , moze li se kod vas uraditi,nalepiti folija za staklo!? moze li se uraditi enterijer ,tj detalji u vozilu sa karbon folijom ili ako je neko zainteresovan za spoljni deo krova ( karbona) mogu li se zatamniti stop lampe folijom ........ :respect: :respect: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted October 17, 2010 Da li Bear generalno imaju problema sa smetnjama na radiju kada su u upotrebi? Ja imam problem na Plymouth-u i drugar na Audiju. Kod mene je fabricki radio a kod njega klasican.Jarane, je 'l mo'š ti to da popraviš i koliko košta to zadovoljstvo u toj tvojoj klinici!? (i samo nemoj ko gore "od kulina bana da ides". Napisi, nemoze/moze + cena i zdra'o!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 18, 2010 jarane mogu da popravim, a to zadovoljstvo ce te kostati 90e Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted October 18, 2010 le leee odkud mi 90 evra?! ma i da imam, odakle mi hehehu svakom slucaju havala na brzini pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 18, 2010 hahaha pa matori ispravljanje gresaka je uvek skupo a kod tebe treba zameniti par stavki i dodati jos koju pozzzz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 19, 2010 Zastitite vas automobil od losih vremenskih uslova! Voskiranje automobila voskovima extra kvaliteta sa garantovanom zastitom od 3 meseca. Kompletna zastita svih porsina na vasem automobilu( lakirane povrsine, stakla) kompletna zastita patosa . Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 19, 2010 POLIRANJE, OTKLANJANJE OGREBOTINA ZA ZAVRSNIM VISOKIM SJAJEM I ZASTITOM Quote Share this post Link to post Share on other sites
cveja89 0 Posted October 19, 2010 Pozdrav Daco danas sam ugradio Xenone fisher extreme 6000k 50w na moju Vektru C, problem je sledeci upalim auto upalim svetla na bordu pokaze gresku i ugase se svetla, a kad upalim svetla pa upalim auto normalno radi, pa bih te zamolio za pomoc neki su mi rekli da ne postoje ponistivaci za xenone od 50w, ja sam mislio da problem mogu da resim ako u bordu promenim da sada auto koristi xenon cuo sam da to moze. ajde mi ti reci neko resenje molim te,jer mi se ne isplati da kupujem ponovo xenone od 35w pa sve ispocetka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 19, 2010 Pozdrav Cvejo. posto vidim da si danas to ugradio ti verovatno imas garanciju na ceo komplet xenona. moj predlog odnosno resenje za tvoj problem je da zamenis balaste i da uzmes balaste sa ponistivacem gresaka ako ti se i tad bude pojavio isti problem javi se pa da nakacimo egzaminer i da ponistimo sve greske odnosno da ucitamo u bord da imas xenone. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cveja89 0 Posted October 19, 2010 koliko bi to kostalo da se ucita ? nisam iz Beograda, tako da bila bi bolja neka druga varijanta jer bi trebalo da saljem nazad pa da sacekam da mi posalju druge,a auto koristim svaki dan, pa da ne vracam ove digitalne balaste, pa mi reci da li moze da se resi ponistivacima nekim , ako ne onda koliko si siguran da bi to sa ucitavanjem resilo problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pechi 0 Posted October 20, 2010 Cao, video sam da je voskiranje za standardnu velicinu automobila 2000RSD, reci mi koliko bi bilo poliranje za Stila 5v?Hvala, pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cveja89 0 Posted October 20, 2010 probao sam da ucitam na bordu da auto koristi xenone, i obrisao greske opet isto, sutra mi stizu ponistivaci za xenone od 50w nadam se da ce to da mi resi problem, u svakom slucaju Daco hvala na informacijama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dacha5 0 Posted October 20, 2010 Cvejo nema na cemu. Rekao sam ti odmah da ti je jedno od resenja da kupis ponistivace gresaka ne znam ko ti je rekao da to ne postoji. Sve se moze resiti:). Pozdrav.Cao, video sam da je voskiranje za standardnu velicinu automobila 2000RSD, reci mi koliko bi bilo poliranje za Stila 5v?Hvala, pozdrav.Pozdrav Pechi. poliranje za stila je 60e i imas voskiranje gratis. Quote Share this post Link to post Share on other sites