Jump to content
FAS Goran

dacha5

Members
  • Content Count

    214
  • Joined

  • Last visited

About dacha5

  • Rank
    Autoklinika Dača

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.autoklinikadacha.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    zemun polje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav svima. u toku je zimska akcija za clanove kluba. POLIRANJE vozila uz 15 posto popusta i voskiranje gratis.
  2. Pozdrav . Malo kasnim sa odgovorom. ne moras kupovati drugo krilo sve ovo sto je na slikama moze da se uradi, da bude kao novo. krilo i cosak branika 120e sa popustom. Pozdrav svima. Autoklinika Dacha kao i svake godine ima akciju i ekstra popuste na poliranje, voskiranje i dubinsko ciscenje enterijera.
  3. Pozz , da li radite Lancia Lybru,,, deo yadnjih vrata iznad stakla treba da mi se ofarba i poliranje auta

    hvala unapred na odgovoru

  4. pozdrav druze. priprema i farbanje vrata bi te kostalo 80e . ako imas clansku kartu kluba imas popust. zovi me da zakazemo ako ti odgovara cena. pozdrav.
  5. poliranje sa voskiranjem 80e za tamno plavu
  6. Radimo zastitu vozila, komplet patos , zastita podkrila i svih delova gde moze voda i so da napravi otecenje tj koroziju komplet farbanje sa pripremom , materijalom , demontazom i montazom skinutih delova sa automobila kao sto su bravice , stakla branici farovi i td. bi te kostalo 800e, a promena boje 1000e. Pozdrav druze radimo sve i imamo sve sto vam treba . Cena sa uredjajem i ugradnjom je 150e. Pozdrav. Pa nisi mi napisao koja je boja u pitanju jer od toga uglavnom zavisi i cena. Inace cene kod mene su od 60e do 100e sa voskiranjem. Mislim da smo se culi pre neki dan . cena je kao sto sam ti i preko telefona rekao 70e sa voskiranjem
  7. farbanje cele haube 80e, a moras doci do mene da probamo da skinemo ogrebotinu poliranjem ako bude moglo to bi te kostalo 2000 din

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...