dejan labud 0 Posted February 28, 2015 Samo neki kontakt zeza ili osigurac i vrti non stop, imao i ja tu muku kad se osiguracka kutija nakvasila...ma probao sam sve... osiguraci su osuseni kao i svi dzekovi, kao da je negde spoj. Na kraju sam skinuo dzek sa motora da ne vrte do sutra... a sutra neka mi je Bog u pomoc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted February 28, 2015 Ja mislim da je problem u kutiji osigurackoj. Nisi li prskao WD slucajno?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted February 28, 2015 Nađi relej od osigurača! On je problem 99% jer osigurač samo pušta struju do njega a od njega ide na motorče. Otvori ga i osuši, eventualno odvoj platine i prođi ih sa nekom ultra finom šmirglom jer su se zavarile verovatno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokiva88 0 Posted January 3, 2017 (edited) Cao drugari,imam problem sa brisacima na fiat marei kada povucem rucicu na gore rade dok je drzim prva i druga brzina ne rade a treca tj najbrza radi,sta bi mogao biti problem hvala Edited January 4, 2017 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Memphis 15 Posted January 3, 2017 Motorić ... skini ga dole pa vidi da slučajno ne pliva u vodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 385 Posted January 3, 2017 (edited) Ja bih pre rekao da je problem u samoj ručici. Ima ljudi koji to remontuju, a može se naći i polovna. Ali dobro, nije zgoreg pogledati ni da li je motorić potopljen. Edited January 3, 2017 by nesa 169 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted January 4, 2017 @bokiva88 Baci pogled sada, nakon spajanja tema, i na sve ranije napisano u temi na kojoj smo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
psyman 1 Posted January 5, 2017 Kod mene je bila ista situacija a problem je bio motoric. Quote Share this post Link to post Share on other sites
putinac 3 Posted January 11, 2017 A meni mašala 2 puta crkao relej. Prvi put sam skidao sneg brisačima. Sa yugom sam to mogao pa rekoh šta ce ten marea da očisti. Kad ono cvrc. Utešilo me da sam kod majstora bio 6 to jutro sa tim kvarom. Kaže čovek uvek kad padne prvi sneg kod mene gužva za brissče. Ovih 5 žena da razumem ali ti muško pa tako. Ubio me blam Drugi put me prevario neki nevidljivi mraz. Bilo mi mrsko kad sam seo izlaziti. Opet relej 20 evra. Od tada kad okačim zimske gume pre otključavanja vrata prvo rukom dižem brisače. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tacija 3 Posted August 8, 2019 (edited) Brisaci prednje sofersajbne ne rade u svim pollozajima. Samo rade uvelikim brzinama (krajnji polozaj gore i krajnji dole) U polozaju sa tajmerom i sa prskalicom ne rade. Kada se odvoje od sofersajbne rade svi polozaji sem sa prskalicom. Sta je u pitanju? Edited August 8, 2019 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
tacija 3 Posted August 8, 2019 Izvinjavam se fiat marengo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Falcon 4 Posted August 8, 2019 ako rade odvojeni od sofersajbne onda je u pitanju mehanicki problem ,da je problem elektrika nebi ni onda radili, verovatno istroseni lezaj ,dal se cuje ista kad upalis brisace Quote Share this post Link to post Share on other sites
tacija 3 Posted August 8, 2019 Nista niti se cuje niti se pomeraju a u gornjem i donjem polozaju rade normalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4720 Posted August 8, 2019 Kontakt na rucici brisaca ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted August 8, 2019 6 hours ago, tacija said: Brisaci prednje sofersajbne ne rade u svim pollozajima. On 12/25/2008 at 2:56 PM, Guest 6993 said: U zavisnosti od potrebne brzine, polugom prekidaca se ukljucuju razlicite kombinacije namotaja u elektromotoru, tako da moze da bude...namotaji za male brzine. @tacija Pogledaj sada, nakon spajanja, sve ranije napisano u temi na kojoj smo. Quote Share this post Link to post Share on other sites