Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

neshaoct

Kako postati član Kluba?

OBAVEZNO je popuniti podatke na linku ka sajtu Fiat-Lancia Club Serbia koji se nalazi na kraju teksta.

U suprotnom nemamo podatke o adresi na koju treba da pošaljemo karticu, niti možemo poslati potvrdu o prijemu uplate godišnje članarine.

 

Članstvo u Fiat-Lancia Club Serbia je dobrovoljno.

Članovi FLCS mogu postati svi punoletni građani.

Članstvo je vremenski ograničeno, i predviđena članarina se odnosi na jednogodišnji period koji nije vezan kalendarskom godinom.

Ne morate imati tjuniran automobil, ili na bilo koji drugi način izmenjeno fabričko stanje Vašeg automobila da bi ste postali član FLCS.

Ne morate uopšte ni imati Fiat ili Lancia automobil...

Dovoljna je Vaša dobra volja, Vaša želja da se družite sa ostalim članovima, razmenjujete mišljenja...a, određeni model Fiat ili Lancia automobila ćete ionako već jednom kupiti, u to ne sumnjamo... :thumbup:

Uplatom godišnje članarine u iznosu od 1.000 dinara, dobijate člansku kartu sa kojom možete ostvarivati popuste i druge beneficije kojih će tokom vremena biti sve više. Po svakoj uplati nove članarine, članu će biti izdavana nova kartica sa istim ID brojem.

 

uplatnica.png

 

OBAVEZNO je popuniti podatke na linku ka sajtu Fiat-Lancia Club Serbia:

https://www.fiat-lancia.org.rs/membership.php

U suprotnom nemamo podatke o adresi na koju treba da pošaljemo karticu, niti možemo poslati potvrdu o prijemu uplate godišnje članarine.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.