Jump to content
FAS Goran

tomasher

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About tomasher

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/13/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kruševac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1,3 MultiJet
  1. Pa to trazim sve zajedno 300 godina. :-D E hvala za ovaj post. To sam trazio po svim mogucim sajtovima ali si me sada spasio.
  2. Drugari, interesuje me za taj Auto MIG iz Niša. Imate li još iskustava? Sme li da se prisustvuje kontroli vozila ili mora da se šeta... :-) obzirom da dolazim sa strane, a Niš mi je nekako najbliži?
  3. Slažem se, biti uvek prvi i to po savku cenu...
  4. koliko ti košta desni ventilacioni otvor unutar kabine odmah ispod cd playera... Ono sa rebarcima, sto se pomeraju levo desno...
  5. Obavio duznost 220 glas i prvi je FIAt sa 21%...
  6. Knowledge is power...

  7. Pa nije kao mleko. Tvrdo je kao ona hemel krema za kozu... imao sam mleko i nije isto...
  8. Ima, engleski prevod i generalno su ga dobro preveli ovi naši. Kako sam skontao to je nešto kao neka krema za visoki sjaj, nešto vrlo slično vosku... Evo i linka ka generalnom uvozniku za SONAX proizvode... http://www.kopren.co.rs/eprodavnica/index.php?cmd=det&art=316200&brd=1&grp=5
  9. Pa stajalo je tamo gde stoje voskovi i ja uzeh. A evo šta piše na proizvodu: Opis i upotreba proizvoda Veoma lako vraća sjaj. Za novije i blago matirane obične i metalik lakove. SONAX - Autokrema sjajni lak je visokosjajna krema za negu novijih običnih i metalik lakova. Čisti, polira i konzervira. Daje visoki sjaj. Automobil prvo detaljno oprati. Autokremu sa dodatnim sunđerom podjednako nanositi na suvi lak. Ostaviti kratko da se prosuši, a zatim ispolirati sa vatom ili mekanom krpom. Ne sme se nanositi po jakom suncu ili na ugrejanu površinu. Obrađivati samo u fazama, nikako ceo automobil odjednom. Ne sme se nanositi na plastiku. Čuvati od niskih temperatura. Poliranje se preporučuje dva puta godišnje.
  10. Nigde kod mene ne nađoh Turtle wax... Ja onda kupih ovo... I tek posle videh da ovo nije wax iliti vosak... Šta mislite o ovoj kremi, ima li ko iskustva sa istom...?
  11. Zdravo, Imas li mozda maglenke za punto mk2b sa plastikama... i koja je cena...
  12. Radi na Windows 7 x64 HomePremium - takođe veoma hvala... Znaci samo desni klik na loader fajl i odaberite (Run as administrator...)
  13. Ajde uploaduj ga na neki server pa daj link da ga skinemo... Rapidshare ili nesto tako... Pliz...
  14. Mogu li onda da poručim kao član jedan Bluetooth ELM po povlašćenim članskim cenama. Registrovao sam se i uplatio članarinu samo još nisam dobio karticu. I da li postoji dodatni novogodišnji popust o kojem je bilo reči... Kako se on sam napaja, to jest kako mu radi bluetooth (baterije ili vuče struju iz priključka) Takođe pitanje da li mi je potreban modifikovani ELM (novac nije problem) tj šta dobijam tom modifikacijom za moj auto? Ako poručim za koliko mi to stiže? Puno pozdrava, čekam vaš odgovor

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...