Jump to content
FAS Goran

brava

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About brava

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    2001 Brava 1.9JTD
  1. Na prodaju zadnja daska (polica) za Fiat Brava. Ispravna, čista. Daska ima dva zvučnika, sasvim korektna, jako lepo rade. Cena 20 eura. Dasku možete preuzeti na Voždovcu, u Beogradu. Kontakt telefon: 0646821677 Goran
  2. Pozdrav, Da li možda imaš granicnik prednja leva vrata za Brava?
  3. kupljene dve nove. moze lock. hvala
  4. Kupujem dve nove letnje gume u dimenziji 195/50 R15. Nove su prioritet, eventualno polovne u odlicom stanju u garanciji. Ovde ili PM.
  5. Da, u istoj smo situaciji i dimenziji.. Ja bih ti preporucio da se "skrpis" jer je guma ipak guma..jedna od najbitnijih stvari na autu...a kao sto Ivan kaze, moze na rate, gotovo kod svih. Ja uporno trazim Uniroyal Rainsport2, nadjoh prosle godine 2komada, uz popust sa karticom kluba, 11000din... kud ne kupih tada jos dve, sada nema sanse da ih nadjem, odlicna guma, a slabo je isla prodaja, niko nije uvozio izgleda ove godine. Ako neko zna gde bi mogao da nadjem ovu neka javi..ako ne, moracu da nadjem nesto slicno.
  6. Ako nemam ovo dugme i led, to znaci da nemam daljinsko, zar ne?
  7. Mozda necu odgovoriti na pitanje..ali cu nadovezati problem.. ja nemam tu kuku, i ne znam gde da kupim. Zna li neko? Gde god sam trazio, rekli su mi: najbolje da ti nadjes da ti neko napravi kuku i nareze navoj... e pa nemam primerak po kome da pravi i reze..
  8. Za Bravu? Zadnje staklo? Meni su tražili 4000rsd. Brava, vozacevo staklo. Znaci, motor je bio dobar, samo sajla, sa sve radom.
  9. Takodje poznat i kao Zika sajla Odradili su mi 2 kompleta sajli za podizace stakala za Lybru za 2000 dinara. To mu dodje ukupno 4 nove sajle nitnovane sa svake strane. Stare su se uvrtele kada su pukle zabice (retko koji Lybrista ovo nije doziveo). Danas odneo uzorke-sutra dosao po nove.Brzo, jeftino i kvalitetno. Preporucujem. Jos jedna preporuka za Stancevica. Guzva je malo, ali rade lepo i pedantno, zato odvojite vreme za intervenciju. Sajla podizaca sa demontazom/montazom 1500.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...