Jump to content
FAS Goran

Mladent5

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Mladent5

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat croma 1,9jtd 120ks
  1. Moze li neko da mi objasni razliku izmedju Kayaba i Bilstein amortizera. Oba su jaka brenda. Nije velika razlika u ceni. Treba mi za cromu.
  2. Nosam ni znao da Bilstein ima opruge. Njihove sam amortizere pikirao. Jos samo opruge dobre uz njih da odaberem, a da mi ne spuste previse auto.
  3. Sta onda uzeti, KYB, Kilen ili nesto trece. Da bude udobnost, a da ga ne spusti. Croma je svakako napred poniska.
  4. Zar one ne spustaju auto. Bar sam tako cuo. Voleo bih sa se auto malo podigne. Kacim prednjim delom i najmanje neravnine.
  5. Gospodo, legla mi je fiat croma. Bas je niska napred. Hteo sam da promenim i opruge uz amortizere koji su takodje dotrajali. Koje opruge da uzmem uz bilstein amortizere?
  6. U pravu ste. Trebaju dobri. Hteo sam Sasch, ali je skuplji i od bilstein-a i kayabe. Sada sam proverio. Ladno su fabricki na njemu. Presao je skoro 275000.
  7. Pa, sta ti kazes Bilstein ili kayaba? Pitam bas za Cromu?
  8. Znas li gde mogu naci novu SKF poluosovinu? Ne znam sta cu dobiti sa polovnom sa opel vectre kada ne poznajem dobro njihove otpade. Bojim se da mi ne uvale nesto, pa opet jovo nanovo.
  9. Dobih neku zenu i kaze mi servis, oni nemaju pojma. Niko nije cuo za te SKF. Bas se namucih.
  10. Da nabavljaju. Samo ne znam ni jednog servisera koji to radi. Bio sam u servisu Kecman. Oni mi rekose da probam sam naci. Ako neko zna neki servis koji radi sa Wagenom neka javi.
  11. Da li je neko mozda remontovao poluosovinu? U celoj Srbiji samo ima u auto ricambiju za Fiat cromu. A, nju nesto ne hvale. Kaze da je neki lik i Pozarevca remontovao te poluosovine, cak i za cromu. I jos.jedno pitanje? Gde mogu da se kupe te poluosovine od vectre c sa M32 menjacem. Koja.prodavnica ih drzi i koji je motor od vectre kompatibilan.
  12. Da li neko ima iskustva sa fiat pantom iz Obrenovca? Kakvi su ljudi i delovi?
  13. Gde se moze resiti taj problem sa poluosovinom? I meni trese na toj brzini. Doduse jos uvek malo, ali bolje spreciti nego leciti. Moja je od 120 ks. Koji se servis ozbiljnije bavio sa tim?
  14. Ljudi, moze li pomoc. Fiat croma 1.9 jtd 120 ks. Kada se po pravilu menjaju opruge i amortizeri? Vidim da nisu odavno menjani. Sigurno preko 120000km. Da li moze bilstein amorizeri sa kayaba oprugama? Primetio sam da mi je spusteniji prednji kraj.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...