Jump to content
FAS Goran

soneje

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About soneje

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/23/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ripanj

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea 1.9JTD ELX
  1. Imam problem sa brisacima na autu,zapravo radili su do malopre i slucajno pritisnem rucicu za prskanje zadnjeg stakla posto to moj auto uopste i nema jer je sedan verzija,brisaci stadose i vise ne rade nikako.Za to vreme u trenutku dok su stali culo se neki cak.Odmah sam pregledao osigurace i zamenio jedan crkli ali kad sam to uradio i upalio kontakt da proverim kad ono se cuje zvuk kao da radi pumpica za prskalice ali nije dolazio zvuk odatle vec kod brisaca.u medjuvremenu mi sad ne radi ni zadnje svetlo na desnoj stop lampi,da lije u medjuvremenu crkao jos neki osigurac ili sta?
  2. Odlican auto sedan verzija retka limuzina bas kao i moja mnogo lepsa od karavana.
  3. Dobar automobil i lep zgodan za gradsku voznju.
  4. Zdravo opet ja kupio sam presvlake za Fiat Marea-u tipske su ali ne mogu da stavim zadnji desni naslon na sediste jer smeta naslon za ruku koji je u sredini. Mene interesuje kako se taj naslon za ruku na zadnjem sedistu skida?
  5. I ja imam Marea-u samo je moj ELX oprema,ima ABS,2 x Airbag,manuelna klima.Oko motora nema bolje znaci radi ekstra ne trosi puno ali mu zato kaplje ulje na prednjem semeringu sve mi fleke napravi po dvoristu.Inace moja je JTD 110 KS limuzina.Kvarova do sad nisam imao jedino kad je bilo hladno rucna mi zapekla i zadnji levi tocak blokiran,dosao majstor (posto takva nije mogla da ide nigde)lupnuo cekicem 2-3 puta po dobosu i reko da je sajla od rucne ostecena i da joj ulazi voda pa zaledi unutra ili sta vec pa ne moze da se vrati.Doduse vecih problema nemam okacicu slike uskoro pa cete da je vidite.
  6. Nemoj nista vise da ubacujes,to ti je dovoljno a imas li neke u vratima posto kod mene instalacija je neispravna tako da cu morati da provlacim zice direktno od radija do zvucnika.
  7. Covece kako si ovo uradio mislim stavio te zvucnike kod mene nece da rade nijedni na onim kablovima dok se prednji u vratima ne cuju skoro uopste,kod mene tu uopste nema struje i kako si ih stavio te pioneer zvucnike sta si radio sa daskom pozadi jel si seko nesto ili sta?
  8. To sam i ja pomisleo verovatno mora da ima negde problem u instalaciji ispod intrument table sto mi je i jedan majstor rekao.Nego me jos zanima kako to radi fabricki na 6 kanala od koja su 2 izbacena. Da li auto ima neku skretnicu ili nesto sto razvodi sa 4 na 6 zvucnika?
  9. Zdravo svima na forumu.nov sam ovde i voleo bih da mi neko pojasni posto vidim da ima dosta korisnih stvari ovde i iskusnih korisnika sa Fiat-ovim vozilima. Imam Fiat Marea 1.9JTD ELX oprema 2001 godiste limuzina. Zapravo imam problem na autu sa muzikom, skinuo sam fabricki radio jer je zvuk bio los a i za kasete nije radio i vratanca su mu bila polomljena.Dok je bio fabricki radio prednji desni zvucnik nije radio,stavio sam drugi radio i promenio zvucnike radila su oba na neko vreme onda se samo culo pistanje odjednom i zvucnici sad slabo rade ko da je radio utisan .malo se cuju. Rekoh mozda je radio otkazao,kupio sam drugi zapravo treci namontirao ali nista opet isto. Da li zna neko u cemu je problem? Da napomenem u autu ima 6 kanala za zvucnike a na konektoru za radio 4.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...