Jump to content
FAS Goran

dadan78

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About dadan78

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    sarajevo
  1. Pozdrav Imam problem sa mareom ne uvijek ali pocne bacati beli dim na auspuh i pali mi se ona lampica sto lici na strcaljku i tad nece preko 3000 obrtaja a i vidim da trosi ulje bas pofino...
  2. Pozdrav Kao sto sam vec pisao bila su mi ispucala crijeva za dovod vazduha koja su zamjenjena ali mi je i dalje ostao zvuk nekog malataranja koji se cuje negdje iz motora, samo da napomen da motor radi normalno sa normalnim obrtajima i zvukom. Ovaj zvuk dolazi iz onih vazdusnih crijeva i najslicniji je zvuku nekog taraktora bup bup bup.kada smanjim dotok zraka u motor taj zvuk nestaje . da lineko moze da mi kaze sta bi moglo biti i sta bi mogao uradit ... Napomena: zvuk dolazi negdje iz motora i najboljese cuje u cijevima sa zrakom i povezan je sa obrtajima vise obrtaja vise bupova ...temperatura motora je normalna i nema vecih problema tokom voznje..
  3. Evo ulijepio sam crijeva, tako da crijevo od turbine je ok a crijevo koje usisava vazduh nisam bas najbolje (nemoguce jer je rebrasto) ulijepio i vjerujem da uvlaci pomalo vazduha sa strane. Ali sto se tice zvuka motora ostao je isti ima neko lupkanje tupo koje se najbolje cuje u cijevi na zracnom filteru. Ne znam sta da radim dalje, a servisa nema na kilometre daleko i smijem li uopste vozit kola.
  4. Pozdrav pojavio mi se cudan zvuk motora i vise dima na auspuh nego inace.pregledom motora vidio sam da su mi pukla dva gumena crijeva ,jedan koji dovodi vazduh sa filtera u motor i drugi mislim da se radi o crijevu koji spaja turbinu sa motorom iz njega mi je prskalo ulje cini mi se.Zvuk motora je kao da nesto udara u motoru a prestaje kad smanjim rukom dovod zraka u motor pritiskajuci otvor cijevi.a cini mi se da i gubi malo snage..molim savjete da lije taj zvuk od ispucalih crijeva ili nesto drugo.sta da radim jer sam trenutno u Njemackoj sto cini problem jos vecim......

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...