Jump to content
FAS Goran

Bifrost1107

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About Bifrost1107

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Skontao sam sta je, instalirao sam autodata, pa sam isao sistemom eliminacije ali na kraju sam ipak skontao po bojama zica, to je "vehicle speed sensor" nalazi se negde na menjacu ali nisam mogao da nadjem gde je, skinuo sam kutiju od akumulatora ali nije bas pregledno i verovatno je negde od dole, mozda mi i fali taj senzor pa se nema gde usteka konektor. ako neko ima sliku gde tacno stoji senzor... sa slike mi nije jasno...
  2. Pozdrav, Vec sam imao srece sa ovakvim pitanjima pa rekoh da pitam ponovo. Ovaj put ni majstor ne moze nadje od cega je. Ovo je taj konektor Zice mu dolaze odande kako sam obelezio na slici. Sa njim ima jos 2 zice koje dolaze sa bocne strane motora i vracaju se tuda gde je obelezeno. I u istom buziru je i taj konektor odmah ispod tu nekog creva. Nemam nikakav problem da znam, sve radi ali bih voleo da znam gde treba da stoji. U pitanju je punto mk2 1.3 multijet 2004.
  3. Uspeo sam, mora se kedar skine prvo, ima neka plastika na ivici stakla koja upada u keder i ne moze izadje bez da se izvuce keder prvo, ostatak je lak....
  4. Ja sam primetio da to podrhtavanje kod mene je samo u leru i ako se doda malo gasa bas ono malo da se ne poveca broj obrtaja, da stane vibriranje. Moguce je da se to moze korigovati ima taj senzor za gas... Ne razumem se toliko ali kod mene ima veze sa dodavanjem gasa....
  5. Pozdrav, Hteo bih da zamenim kompletna vrata, pa sam zapao kod vadjenja prozora.... Da li se kedar mora skinuti da izvadim prozor ili moze bez toga? Nece izadje jedan kraj iz kedera... Ako neko moze ukratko proceduru kako da izvadim staklo iz vrata, uklonio sam podizace i to ali ne mogu izvadim prozor iz kedera.... Hvala.
  6. Kupio sam ga. Mislio sam exide EA530 (znam da ne bih pogresio), ali ovaj ima bolju specifikaciju, a i 2k je jeftiniji (2k je 2k) xD.
  7. Hteo bih sutra uzmem akumulator, TAB Magic M55H 12V 55Ah 560A(EN)? Dvoumim se, TAB ima bolje specifikacije i jeftiniji od alternative koji sam mislio.... Da li je neko koristio duze vreme TAB Magic?
  8. Pozdrav, Imam i ja pitanje, nesto mi velika cena za termostat ~5k din. Da li se moze zameni samo termostat ili mora sve sa "kucistem temostata" (ne znam da li je to sve zajedno ili se moze kupi posebno)?
  9. Ma ja bacao sve sitnije delove u tu kutiju... i to se misteriozno stvorilo tu kad sam vracao sve.... ono kako sam spustio kutiju na pod tako je i upalo u nju, samo sto nisam skontao. Juce sam se napatio sta je to... Poklopac motora sam skidao i vracao 2 puta misleci da je nesto od tih creva... Vratio sam na mesto hvala jos jednom hehe
  10. Hehe, ubili smo se trazeci koje crevo nije spojeno . Hvala ti puno druze . Nisam se nadao da ce neko znati ovako sa slike .
  11. Pozdrav, Malo je glupo pitanje, ali imam "viska delova"... Sa prijateljem sam menjao semering na radilici. Po zavrsetku nam je ostao deo sa slike, pa ono ako neko mozda prepozna sta nismo vratili?
  12. Ali ta zica od svetla se nalazi iza "body kompa" koliko sam razumeo u prethodnim tekstovima, treba odvrcem jos ona 3 imbusa da skidam, pa da trazim... A nije mi toliko do alarma samo da se ne pali dok vozim... Uzeo sam alarm zbog bezicnog zakljucavanja/otkljucavanja... Alarm je tu gratis . Trenutno sve radi ok, samo me nervira taj prekidac od haube koji sam ugradio u vrata.... Probacu sutra prekosutra prebacim to na pin 8. sa istog kontektora odake sam uzeo i signale za zakljucavanja i okljucavanje i indikacije... U principu tu su i ostali signali za "otvoreno" za sva vrata samo mi je bespotrebno seckanje zica, dovoljno mi je samo za vozaceva vrata...
  13. Nasao sam neke pin out za konektore na "body kompu" da ne vadim i ne seckam sa drugih konektora... Imam signal za otvorena leva vrata na pinu 8. samo ne znam kako mu radi taj switch da li se pod signal podrazumeva kontakt sa masom.... Vidim neke seme meta alarma oni povezuju signale za otvoreno sa svih 5 vrata preko ispravljackih dioda na tu jednu zicu sa meta alarma.... Kontam da nema razlike sa bear, blankujem zicu sa pin-a 8 i stavim katodu od diode tu, a anodu povezem sa tom plavom zicom od alarma?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...