Jump to content
FAS Goran

BlaBlaBla

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About BlaBlaBla

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pancevo

Previous Fields

  • Garage
    VW Passat(Volim Italijane, voleo bih da imam, imacu. :P )
  1. Hej ljudi, imam Fiat Cinquecento model (ne znam kako se kaze, umanjena verzija necege, nije model nego nesto drugo, ne zamerite, pola 2 ujtru je mozak mi je zablokirao), u glavnom nazad na njemu pise ime proizvodjaca "Burago", i pise 1/43 i Made In Italy. Dosta je staro, secam se da se moj brat igrao sa tim a to je bilo pre 10ak godina, pa me zanima da nema mozda neko odredjenu novcanu vrednost?
  2. Prelep Puntic. Uopste ne treba previse da se cacka da bi bio lep, malo xenon, kacketic, i lep je sam po sebi.
  3. Aha, ok. Vidim po oglasima starije u glavnom, 2001, 2002, posle su vec skupi dosta. Kako se resava taj problem sa krovom, je l skupo?
  4. Nisam pomagao, ali sam pratio. Stvarno mi je drago, a sad regeneracija zivaca!
  5. Pa nekako, mi vi momci delujete, sposobni, iskusni, spretni, bavite se tima, a i nekako imam nekog poverenja da ga necete samo nahvaliti kao na npr, peugeot forumu, gde je spesj shatl, pa zato pitam. Ima sigurno ovde neki mehanicar koji mu je merio puls nekada ovde.
  6. BlaBlaBla

    Beograd - Ohrid

    Moj brat ide vec 2 godine, i ove godine ide opet, nema nikakvih problema, super se provede uvek, auto niko ne dira, i u principu, niko nece da te dira, jer oni hrane decu od tebe, ne bi zeleli da te oteraju, samo pazi kada udejs u Makedoniju kad prolazis deo gde je Gositvar, i malo pre njega, imas Albanski deo, nemoj tu bas da stajes, nismo imali problema, ali nikad se ne zna. I ono, ta poslednja deonica, je planinska ima dosta krivina itd, malo je naporna, ali sve u svemu, sigurno ces se lepo provesti!
  7. Nesto sam u fazonu kabria ovih dana, pa posto Fiata ne bih hteo, zato sto ima mekan krov, 206cc, mi dodje nekako najbolja ponuda, s obzirom na cvrst krov itd... E sad izguglao sam koliko sam mogao, primteih da imaju neke probleme, ali me zanima ovako, sta vi znate, i mozete reci za njega, da li ima neke decije bolesi, koje godiste je najbolje, da li ima problema zimi sa njim, kada je pod snegom zbog krova itd... Posto, ne bih da mi stoji u garazi preko zime.
  8. http://www.blic.rs/Auto/Istrazujemo/264667/Saobracajci-u-civilu-pisu-prijave-i-kazne-pesacima Eto, sto je neko prokementarisao dole, u veceni stranih zemalja je policiji zabranjeno da se krije, prerusava itd(misleci na saobracajce), a eto mi mozemo sve. Nisam iz Nisa, ali eto, da budete upozoreni, kolege vozaci, a i pesaci.
  9. Eh, sto nema jos, uzivah citajuci i prateci ovo, svaka cast, odlican Puntisa.
  10. Jako lep autic, svaka cast za optimizam, i ideje. Navijas za Milan a? Kakav je to znak?
  11. http://www.youtube.com/watch?v=FzeR6jyj8WI&feature=player_embedded#at=67 :OOOOOO Tacno bih ga vozio!
  12. Covek, svaka cast za Punta, lepseg ni sam ne bih mogao da napravim da imam i neogranicena sredstva.
  13. Hm... pa ne bih se bunio za to nikako. 2 stvari koje bih najvise cenio jesu GPS u njemu, i klima, s obzirom da je klima po defaultu, jos samo GPS da nadjem. Pazi, da se razumemo, nije problem da je kupim, nadam se da cu imati pare, trebalo bih ( da kucnem u drvo), ali mi je tolika potrosnja, previse, jer nemam svoj izvor prihoda, a i mozda ce cale da mi pravi problem jer to treba da bude moj prvi auto, pa kao da nije mnogo veliki, mada uveliko vec vozim passata, i nikakv problem mi nije da manevrisem s njim...
  14. Pa kakve su nam cene za gorivo, da i razumes. -.- Samo da stvorim sebi, neki bar minimalni izvor prihoda, tipa, nedeljeno 1500, da mogu gorivo da sipam, i uzimam provereno!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...