Jump to content
FAS Goran

masade

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Jel neko može da mi objasni šta je ovo i kako da ja ovo sebi napravim?
  2. Nista nisam uspio, izbacuje error disc. Skinuo sam neki update za stila. Moze li neko da mi objasni sta se ustvari sa njim postize i da licu moci otvarati video fajlove ako mu odradim update. Znam da je to nadogradnja, ali me interesuje komkretno cega.
  3. Ima li ovo veze sa tim? Gledaj ovog meraka http://www.youtube.com/watch?v=0RedscGHy7k&feature=related Probacu ujutru sa mpeg formatom, pa javim jesam li uspio, ovaj pusta taj format.
  4. Ljudi ne znam o kakvom je okupljanju rijec i ko ima pravo da ucestvuje?

  5. O.K. Hvala Ja imam Abartha, ima sarzer i bose ozvucenje naprijed i pozadi. Na zadnjoj polici su mi rupe od zvucnika, da lito znaci da je neko prije mene izvadio zvucnike iz nje ili je daska zamjenjena, pa mi je uvalio sa rupama.
  6. Kada upalim klimu po gradu, mjenjac mi se stvrdne kao zimi kad se tek auto upali. Kad ugasim sve ok. Sta moze biti?
  7. Gledao sam na youtube da se na monitoru mogu gledati filmovi. Zna li neko u kom formatu i sta moram da uradim da bih to postigao? Pokusavao sam sa nekim mp4 formatima, ali mi izbaci error disc.
  8. To je tacno, ja imam Stila Abartha i grijanje radi odma kad upalim auto, prava stvar.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...